2777
2789
عنوان

کیا گوشی سامسونگ a25 دارن

5321 بازدید | 32 پست

دستم خالیه می‌خوام گوشی قسطی بردارم ، صاحب مغازه گفت گوشی a25 بخر ۱۷ تومن قسطاش سبکتره کاراییش هم خوبه ، کسی داره این گوشی رو ؟ چجوریه کیفیت دوربینش ؟ و اینکه زود داغ نمیکنه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من a71 دارم کلا گوشی های خیلی خوبی هستن .a25داشتم دادم ب مامانم چن ساله داره استفاده میکنه

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

چقدر گوشی گرون شده آ۲۵ شده ۱۷ میلیون؟0😳خدا بهمون رحم کنهاره بخر نخری همینم از دستت میره

آرره خیلی گرون شده منa71سه سال پیش بود ده تومن خریدم

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

شیامی نوت ۱۳ خوبه؟

همسایمون گرفته میگه راضی نیست

یکی از فامیلام گرفته میگه خوبه

باید خودت ببینی نگاهش کنی باهاش کارکنی

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

زیاد با گوشی کار میکنم نمی‌خوام بویزی باشه که سریع شارژ خالی کنه ، دوربینش می‌خوام خوب باشه

اگه سرعت شارژ برات مهمه شیائومی بگیر که سریع شارژ شه مثلا note11 proplus سایت تکنولایف میده ۱۰۶۰۰ سرعت شارژش ۱۲۰ واتع دوربینشم ۱۰۸

چقدر گوشی گرون شده آ۲۵ شده ۱۷ میلیون؟0😳خدا بهمون رحم کنهاره بخر نخری همینم از دستت میره

من گوشی زیاد خراب کردم ، می‌خوام یچیزی بخرم که عمری باشه ، چنتا گوشی فروشی رفتم هرکدومش یچیزی گفته یکی گفته آ۲۵، یکی آ۳۵ ، آ۵۵ ، اس۲۴ ، نوت ۱۳

دوستم میگه بجای یه سامسونگ معمولی یه شیامی خوب بردار ولی شیامی شنیدم بدرد نمیخوره