2777
2789
عنوان

خانوما من الان زنگ زدم به یه مشاور

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 46 پست
نه من ۶ ساله ازدواج کردم ۳ ساله رفتم سر کار نمیدونستم برم سر کار اینجوری همه چی میفتع رپ دوشم زیر با ...

خب چرا کارت و ول نمیکنی

چرا با این اخلاق شوهرت باردار شدی

چرا همه مسولیت هارو قبول کردی

اینو قبلاً حضوری هم رفتم همش میگه لج نکن فلان خب شوهرم روز بع روز داره بدتر میشه

نه منم وقتی میشینم با شوهرم حرف میزنم که قانعش کنم فک میکنه افتادم به دستو پاشو بدتر میکنه همچین مردایی رو نباید اهمیت بدی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین مشاور برای هر آدمی خودشه چون خودشو بهتر از بقیه می‌شناسه دختر داییمم بخاطر یه سری مشکلات زندگ ...

الهی بگردم خدا رحمتش کنه ، منم گفتم با سواده عاقله کاری که میگه انجام بدم شاید فرجی شد یه طوفانی شد توبه کردم

طولی نخواهد کشید که لبخند خواهی زد 

متوجه ندم تو رو تورما گذاشت کجا؟ توذو پیاده کرد یا خودش پیاده رفت؟

دم در خونه بودیم خواستیم بریم سر کار داشتیم بحث میکردیم که گفت زنای مردم فلان بهمان منم گفتم زنای مردم تو خونه هستن و شوعرشون سر کار نه مثل منو تو که دو برابر تو میرم سر کار بهش فشار اومد رفت نشست تو ماشین گاز داد رفت من داشتم درو کلید میکردم بعد تصور کن هوا خیلی سرد بود و من باردار بودم 

کم کم کارا رو انجام نده ، یعنی حجم کار کردنت رو یواش یواش کم کن 

راستی نمیتونی بخاطر بارداری و زایمان مرخصی بگیری ؟ بدون حقوق 

اگه پول قسط و اینا ندی یه مدت مجبور میشه کوتش و تکون بده یه شغل دومی چیزی پیدا کنه حداقل بار مسولیت مالی خونه از رو دوشت برداشته میشه 

ولی خب کم کم باید راهش بندازی یه دفعه ای لج میکنه 

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
الهی بگردم خدا رحمتش کنه ، منم گفتم با سواده عاقله کاری که میگه انجام بدم شاید فرجی شد یه طوفانی شد ...

خدا رفتگان شمارم بیامرزه🖤

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

مشاور بوده واقعا طرف؟ من جای تو باشم یا سر کار نمی‌رم که بشینم خونه کارایی که تمام کمال ازم انتظار د ...

من تصمیم گرفتم دیگه پول بهش ندم کارای اونم نکنم دیگه برام اهمیت نداره من کارمو ول نمیکنم اولا کارمو دوست دارم دوما با این مرد فکر نکنم زندگی ادامه دار باشع من باید دستم تو جیب خودم باشع

دم در خونه بودیم خواستیم بریم سر کار داشتیم بحث میکردیم که گفت زنای مردم فلان بهمان منم گفتم زنای مر ...

بعد تو خودت عبوری رفتی سرکار؟ 

ببین بشین یکم با خودت خلوت کن تو تنهایی فکر کن

99درصد مردا با خوب بودن وزحمت زیادی زن نمیگن باید قدردان باشیم بجاش وقیح تر و پرو تر میشن و بلعکس

بنظرم سر کار نرو بهونه بیار جوری که نفهمه لج بازیه بگو دکتر گفت باید تا وقت زایمانت استراحت مطلق باشی دیگه خودتو بزن به خونه و با زبون خوش به قولی خرش کن

یه مدت توأم بیخیالش شو سرکار نرو شاید حساب بیاد دستش از بس تو پر قو مونده که فک می‌کنه همه باید کلفت ...

به مادر شوهرم گفتم میگه تا بوده همین بوده تازه ما کتک هم می‌خوردیم فکر کردی اینجور مردی از دامن یع زن درست حسابی آمده بیرون

نه من ۶ ساله ازدواج کردم ۳ ساله رفتم سر کار نمیدونستم برم سر کار اینجوری همه چی میفتع رپ دوشم زیر با ...

عزیزم کاش فعلا بچه دار نمیشدی

چون با اومدن بچه اون تنبل تر میشه و مسئولیت شما خیییییلی بیشتر

خب چرا کارت و ول نمیکنیچرا با این اخلاق شوهرت باردار شدیچرا همه مسولیت هارو قبول کردی

چون من کارمو دوست دارم کار رسمی بهترین شغل برا یه زن نمیدونستم بازدار هم بشم باز میخواد اینجوری ادامه بده همیشه می‌گفت بچه بیار نوکریتو میکنم من که کف دستمو بو نکرده بودم داره دروغ میگه 

من همه مسولیت ها قبول نکردم انداخت رو دوشم از بس نکرد نکرد یهو بخودم اومدم دیدم همه چی افتاده رو دوش من 

به مادر شوهرم گفتم میگه تا بوده همین بوده تازه ما کتک هم می‌خوردیم فکر کردی اینجور مردی از دامن یع ز ...

وای پس چرا پسرشونو زن دادن چرا رفتن خواستگاری وای چرا از قبل نگفتن پسرشون همچین مشکلی داره 

کاش باردار نمی‌شدی راحت می‌تونستی ول کنی بری ... ولی چیزیه که شده بعداً طلاق بگیر بچتم با خودت ببر نزار ببره پیش خانواده خودش 

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻