2777
2789

من پروفایلم باهاش ست کردم حالا ست ست نه ولی یه چیزی گذاشتم پروفایلم خیلی واضح معلوم بود که مثل ما اونه 

گفتم امتحانش کنم ببینم اگه من پروفایلم تغییر بدم اونم تغییر میده یانه 

هنوز که هنوز هیچ تغییری نداده 

🎯در تلاش برای رسیدن به اهدافم هستم 🎯 باید بتونم به این اهدافم برسم  ناامیدی دری از درهای شیطان است پس هیچ وقت ناامید نشید و به اهداف و مسیراتون ادامه بدین و دست از تلاش نکشیداین امضا رو هدیه میدم به خودم و همه آدم های امیدواری که با اینکه حالشون بده ولی همچنان به زندگی ادامه میدن و یک راهی رو برای پیشرفت و رسیدن به خواسته‌هاشون پیدا می‌کنن

😐😐😐😐😐😐😑😑😑😑😑😑😑🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤😖😖😖😖😖😖😖😖😖😕😕😕😕😕😕😕😒😒😒😒😒😒☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️توروخدادیگه در حدی سم باشید که مسموم شیم نه که مستقیم بفرستینمون سینه قبرستون

😐😐😐😐😐😐😑😑😑😑😑😑😑🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤😖😖😖😖😖😖😖😖😖😕😕😕😕😕😕😕😒😒😒😒😒😒☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️تو ...

چرا؟ :/

🎯در تلاش برای رسیدن به اهدافم هستم 🎯 باید بتونم به این اهدافم برسم  ناامیدی دری از درهای شیطان است پس هیچ وقت ناامید نشید و به اهداف و مسیراتون ادامه بدین و دست از تلاش نکشیداین امضا رو هدیه میدم به خودم و همه آدم های امیدواری که با اینکه حالشون بده ولی همچنان به زندگی ادامه میدن و یک راهی رو برای پیشرفت و رسیدن به خواسته‌هاشون پیدا می‌کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.