2777
2789

یه بنده خدایی همسرش پ ا س دار هست .امسال  بچه اش پزشکی قبول شده .اومده کارنامه اش رو استوری کرده ..قبولی روزانه نوشته سهمیه نهایی منطقه ۳..

حالا اگه اطلاع دارید ‌عر کسی می‌تونه فقط از یک سهمیه استفاده کنه ..یا چی .بنظرتون این بچه ممکنه سهمیه ایثار گری یا ...داشته فقط براش بنویسن سهمیه منطقه 

خدایا من از تو راضی ام تو هم نادیده بگیر .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بنده خدایی همسرش پ ا س دار هست .امسال بچه اش پزشکی قبول شده .اومده کارنامه اش رو استوری کرده ..ق ...

اکه ازش استفاده کرده باشه هردوشو مینویسند تو کارنامه یدونه رتبه تو سهمیه منطقه سه یدونه هم رتبه بین سهمیه دارا اگه عکس کامل کارنامه رو استوری کرده و این قسمت سهمیه نبوده یعنی استفاده نکرده ازش اما اگه تقطیع شده باشه یعنی اون قسمتی سانسور کردن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
اکه ازش استفاده کرده باشه هردوشو مینویسند تو کارنامه یدونه رتبه تو سهمیه منطقه سه یدونه هم رتبه بین ...

رتبه اینا که نوشته ..فقط نوشته قبولی روزانه .و سهمیه منطقه ۳

رتبه اینا که نوشته ..فقط نوشته قبولی روزانه .و سهمیه منطقه ۳

منظور تو قسمت سهمیه نهایی زده منطقه سه؟

اگه آره پس از سهمیه باباش استفاده نکرده

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
تو کارنامه نهایی که دیگه رتبه نمی نویسند

نه تو اون یدونه نوشته سهمیه نهایی 

یدونه هم دانشگاهی که قبلو شده

نه تو اون یدونه نوشته سهمیه نهایی یدونه هم دانشگاهی که قبلو شده

پس احتمالا استفاده نکرده اژچز سهمیه باباش ...بعد یه سوال اصلا پاسدارا ..سهمیه دارن ؟

پس احتمالا استفاده نکرده اژچز سهمیه باباش ...بعد یه سوال اصلا پاسدارا ..سهمیه دارن ؟

خیر ندارن 

جانباز ها، اسیران دارای کارت ایثارگری،شهدا و تاجایی که یادمه و دوستم استفاده کرد هسئت علمی ها سهمیه داشتن