2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی روی پوششم گیر میده

156 بازدید | 19 پست

سلام واقعا دیگه خسته شدم. از وقتی جاری دار شدم و جاریم به شدت مذهبیه و حتی جلو شوهرم چادر رنگی میپوشه و...

شوهرم شدیدا به من گیر میده... ماددشوهرم از اون بدتر پر میکنه شوهرمو ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبل اومدن جاریت شوهرت و خانوادش چجوری بودن؟ مذهبی ان؟

خانواده شوهرم والاتو خاستگاری گفتن متعادل هستن. پوشش منو دیده بودن دیگه...

بعد از عقد و عروسی یکم شوهرم حساسیت نشون می داد ولی خب من گاهی به دل خودم گاهی به دل اون جلو می رفتم تا بحثی ایجاد نشخ... ولی از وقتی جاریم اومد مادرشوهرم که به شدت مقایسه می کنه

عجب جاری رومخی

چی بگم... کاری به هم نداریم.

من نمیتونم با این دسته ادمها ارتباط بگیرم در حد سلام و احوالپرسی هستیم.

مادرشوهرم مدام جلو شوهرم میگه فلانی چقدر حجب و حیا داره

چه جالب عزیزم...

برعکس شما، من محجبه م.ولی متاسفانه اطرافیان همسرسابقم پرشون میگردن که چرا خانومت لباساش بلنده مثل دهاتی ها.مسخره میکردن

یا ارایش نمیکنه مژه نمیکاره و تتو نمیزنه.فلان کار نمیکنه،ببخشید یک بار هم حرف قشنگی بهم نزدن و من سکوت کردم به حرمت بزرگتر بودن شون.

همسر سابقم جواب شونو داده بود.

کاش احترام به همدیگه خط قرمز همه ی آدم ها بود..

فرقی نمیکنه در شرایط شما یا من!

دلت گرفته از زمین؟به آسمان‌نگاه کن🤍🌱

چی بگم... کاری به هم نداریم.من نمیتونم با این دسته ادمها ارتباط بگیرم در حد سلام و احوالپرسی هستیم. ...

من خودم نه از اونایی که محجبه هستن بدم میاد نه از اونایی که آزاد هستن اما اینکه جلوی برادرشوهرشم چادر میپوشه حس میکنم میخواد برتری کنه و خودشو یه چشم بکشه شاید اینطور نیست

من خودم نه از اونایی که محجبه هستن بدم میاد نه از اونایی که آزاد هستن اما اینکه جلوی برادرشوهرشم چاد ...

چی بگم.

پوشش هرکس به خودش ربط داره.

ولی خب شوهرمم خیلی تحت تاثیر مادرشه. روی این موضوع هم خیلی جر و بحث داریم

چرا از همسرت جدا شدی

به تشخیص دکتر اختلال خودشیفتگی داشتن که دست بزن و توهین و متاسفانه موارد دیگری هم کنارشون بوده.تلاش کردم ایشون به خودشون بیان اما بعد از جلسات مشاوره متوجه شدن ایشونبازی روانیراه انداخته قصد اصلاح هم ندارن و دست بزن عادی بوده براشون اما برای ما نه.

دلت گرفته از زمین؟به آسمان‌نگاه کن🤍🌱