مسخرم نکنید عقلم سرجاشه😂بی بی چک استفاده کردم و دیگ دلسرد شدم دلم نمبخواد دوباره امتحان کنم ۱۵ روز تاخیر دارم منتظرم تا پنج روز دیگه اگه پریود نشدم آزمایش بدم تو سایت دیدم بعضیا امتحان کردن منم گفتم امتحانش ضرر نداره گفتن باید ۸ ساعت بمونه روش ی ویز خامه شکل اومد ینی مثبته و الان اونجوری شده یه لایه خیلی نازک نظرتون چیه ممکنه درست باشه کسی امتحان کرده ک جوابش درست دربیاد؟!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
۱۵ روز تاخیر داشتی و نرفتی آزمایش 😳😳 و اینکه علائم داری یانه
علائم که خیلی دارم راستش اینجوری بود ک روز موعودم تا سه چهار رروز لک بینی داشتم در حد دو سه قطره روزی یبار. علائم پریود داشتم کمر درد دلدرد بدن دردسفت شدن و درد سینه و هنوز هم دلدرد دارم راستش همش منتظر بودم پریود شم ولی تا الان هیچی به هیچی چند روز بعد تاخیر بی بی زدم منفی بود دیگه گفتم حتما منفی هزار جور گرمی و عرق رازیانه خوردم ولی تا به امروز خبری نیست