2777
2789

من چند وقته نامزدم و یکسالی هم باهاش در ارتباط بودم و یه شناخت کلی داشتم پسر خوبیم هستش میخوایم عقد کنیم شرایط بورسیه به کانادا رو داره و اونجا درآمدش عالیه ولی اینجا نهایتا ماهی ۲۰ تومنه درآمدش توی کار رباتیکه و.... بنظر شما درسته برم باهاش؟خودش میگه ب فکر تو و ایندمونم چون زندگی خوب بخوایم با این درامد و حتی ۳۰ تومنم به جایی نمیرسیم! من خودمم تو خونه ای بزرگ شدم همش صرفه جویی کردم موندم خانوادمو چیکار کنم! آخه از طرفیم مشکل مالی برای منو همسرم پیش بیاد خانوادم ک نمیتونن کاری کنن! خانوادمم ناراضین البته ک به نظر خودم آیندمو نباید با احساساتی تصمیم گرفتن خانوادم خراب کنم! نمیدونم چیکار کنم کسی تجربه داره؟🙃

تنها در صورتی میتونید منو تحت تاثیر قرار بدید اونم اینه که آدم خوبی باشید✨️ ن داراییتون برام مهمه ن ماشینی که زیر پاتونه !من صرفا برای آدمایی که قلب صافی دارن و قصد و نیتشون پاکه احترام زیادی قائلم🤌🏻❤️

کلا تو ازدواج به حرف خونوادت گوش کن

اونجا هم فرش قرمز ننداختن

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو میای خانواده ت و میبینی یا اونا میان اونجا

حیفه استعداد همسرت که تلف بشه

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

کلا تو ازدواج به حرف خونوادت گوش کناونجا هم فرش قرمز ننداختن

اخه خودمونم هنوز به جایی نرسیدیم! پدرم ۲۵ ساله داره کار میکنه ی خونه از خودمون نداریم! هنوز مستاجریم خودمم خسته شدم از این قناعتا و ....واقعا

تنها در صورتی میتونید منو تحت تاثیر قرار بدید اونم اینه که آدم خوبی باشید✨️ ن داراییتون برام مهمه ن ماشینی که زیر پاتونه !من صرفا برای آدمایی که قلب صافی دارن و قصد و نیتشون پاکه احترام زیادی قائلم🤌🏻❤️

برو میای خانواده ت و میبینی یا اونا میان اونجاحیفه استعداد همسرت که تلف بشه

دقیقا موهاش سفید شده ۲۸ سالشه تو راه درس پیر شده میگه این همه تلاش کردم بعد با این درآمد بمونم اینجا !🥲🙃

من بودم میرفتم

اهوم 

اولش سخت ولی وقتی میری تااازه میفهمی چه کار خوبی کردی.

خودتم کم کم شروع میکنی به شاغل شدن.

از اونجاهم میتونی به خونواده اتم کمک کنی حتی ممکن بقیه خواهربرادر کوچیکاتم تشویق شن بیان.

جایی که میخواین برین رو بررسی کردین؟

آدم منعطفی هستی نسبت به تغییرات فرهنگی ملی مذهبی فرهنگ غذا و خورد و خوراک؟

آدم صبور و تاب آور چطور؟ برای وقتی که زایمان میکنی و در غربتی

برای وقتی که قهری با همسرت و دلت بخواد چند روز منزل والدینت استراحت کنی یا در ایام مناسبتی تنهایی.

با از دست دادن موقتی عزیزان سازگار میشی؟

اینها همه باید بررسی شه

اگه به نتیجه رسیدی که میتونی از پسش بر بیای 

اول دل پدر و مادرت رو آروم کن و راضیشون کن با روی خوش 

چون لازمه حمایتشون رو داشته باشی در زندگی چه اینجا چه اونجا، و البته به دعای خیرشون نیاز داری

از تمام گل های نرگس جهان بدم می آید...💔
مگه خرم برم چهار روز دیگه دعوا شد میگه خودت خواستی از اون طرف پدر و مادر راضی نبودن

مرد ک بد باشه بخواد با یه دعوا ولت کنه اینجا هم میشه ! هر غلطی بخواد بکنه اینجا هم میتونه! 

اولش سخت ولی وقتی میری تااازه میفهمی چه کار خوبی کردی.خودتم کم کم شروع میکنی به شاغل شدن.از اونجاهم ...

اهوم اره 

جایی که میخواین برین رو بررسی کردین؟آدم منعطفی هستی نسبت به تغییرات فرهنگی ملی مذهبی فرهنگ غذا و خور ...

متاسفانه پدرم بشدت مذهبی باز اگرم عاقلانه بخواد تصمیم بگیره مذهبش نمیزاره مادرم بشدت احساسی! ولی وقتی دارم میبینم خودمون هنوز اجاره نشینیم روز به روز داریم پس رفت میکنیم ! از تهران باید بریم اطراف تهران زندگی کنیم نمیدونم چیکار کنم .... مشکلات که تو همه ی زندگی ها هست باید طرفت آدم درستی باشه هرجا باشی اونجا برام امنه. 

جایی که میخواین برین رو بررسی کردین؟آدم منعطفی هستی نسبت به تغییرات فرهنگی ملی مذهبی فرهنگ غذا و خور ...

درکل بنظرم اینارو باید بیشتر راجبش تحقیق کنم پس