2777
2789
عنوان

کیا بعد قضیه مسمومیت با ماکارونی از ماکارونی استفاده میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 34290 بازدید | 90 پست

من زیاد درست میکنم هم سالادش هم اونجوری بچه هام عاشق ماکارونی هسن 

کاری هم به این حرفا ندارم 

ولی تو پیج چن تا پزشک دیدم نوشته بود فقط برنج و ماکارونی مونده سم باسیلوس سرئوس تولید میکنه ، احتمالا اونا هم ماکارونی مونده یا تاریخ گذشته خورده بودن

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

ن عزیزم هر غذایی ک نزاری یخچال و بعد چند روز مصرف کنی خطرناکه

اینو که میدونم من اصلا غذا دوروز پیش نمیتونم بخورم ولی اینا ناهار درست کرده بودن بعد اینجوری شدن اصلا نمونده که بعدش چیزی شون شه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من قضیه  مهمی نیست ، اگه جدی بود الان دور از جون کلیییییی تلفات داشتیم نه فقط دو خانواده و یه نفر تو نی نی سایت دل درد بگیره . چون خیلی از بچه ها ماکارونی دوست دارن و غذایی هست که زیاد درست میشه توی خونه ها 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
چرته. خیلی ازین شایعات رو هم صنفی هاشون پخش میکننملت هم که ساده….

گلم طرف تا خاکسپاری بچه رو نشون دادن اولش دوتا بچه فوت شدن بعد یه دختر ۷ ساله فوت شده با جزیات تو گوگل همه جا هست مثلا اگه اسم برند میگفتن اره اون موقع میشد بگی مثلا شرکت مانا میخواد زر زمین بزنه یا برعکس ولی اصلا اسم بدند مشخص نیست شاید ماکارونی فله ای خریدن 

همین الان ماکارانی خوردم😂

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

مگه ماکارانی تنها میخوری؟؟؟شاید گوشت یا سویاش فاسد بوده از کجا معلوم خود ماکارانی مشکل داشته...!!!

یعنی دوتا خانواده ای که فوتی داشتن گوشت سویا قارچ سس ماکارونی مشکل داشته؟ نمیشه که والله