بچه ها قضیه ماکارانی شنیدید کشته داده مثل اینکه به خاطر کمبود آب کشاورز به گندم مواد شیمایی زدن بعد زود رشد کنه موقع خوردنش یه موادی تو بدن تولید میکنه و باعث مسمومیت حتی مرگ میشه رفتم خوندم دوتا خانواده عزادار بچه هاشون شدن خاله خودم اصلا اهمیت نمیده میگه دیشب شام ماکارانی خوردیم اونا حتما فله ای خریدن ماکارونی باز خریدن خوردن اونجوری شدن برند خاصی نخریدن ولی از یه طرف یه نفر اومد تو نی نی سایت گذاشت ماکرونی خورده دل درد گرفته اسهال اینا حالا واقعا شماها اهمیت میدید یا میگید اصلا ربطی نداره به ماکارانی شما الان درست میکنید بخورید یانه
به نظر من قضیه مهمی نیست ، اگه جدی بود الان دور از جون کلیییییی تلفات داشتیم نه فقط دو خانواده و یه نفر تو نی نی سایت دل درد بگیره . چون خیلی از بچه ها ماکارونی دوست دارن و غذایی هست که زیاد درست میشه توی خونه ها
وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
چرته. خیلی ازین شایعات رو هم صنفی هاشون پخش میکننملت هم که ساده….
گلم طرف تا خاکسپاری بچه رو نشون دادن اولش دوتا بچه فوت شدن بعد یه دختر ۷ ساله فوت شده با جزیات تو گوگل همه جا هست مثلا اگه اسم برند میگفتن اره اون موقع میشد بگی مثلا شرکت مانا میخواد زر زمین بزنه یا برعکس ولی اصلا اسم بدند مشخص نیست شاید ماکارونی فله ای خریدن
#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید