2821
2789
عنوان

لیزر خوب در کرج

171 بازدید | 16 پست

سلام خانما 

مرکز لیزر خوب تو کرج حوالی جهانشهر می‌شناسید 

که دستگاه و کارش خوب باشه و خودتون راضی باشید

متاهل و متعهد💍🤍.عاشق همسرمم💞💗❤️. اهل مطالعه ، فیلم ، مسافرت و ایرانگردی ...عاشق ایران قشنگمون 🥰چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد ///من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک.

ببخشید یه سوال بعد جلسه اول لیزر دیگه نباید شیو کنیم یعنی مو درنمیاد؟؟؟ 

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

ببخشید یه سوال بعد جلسه اول لیزر دیگه نباید شیو کنیم یعنی مو درنمیاد؟؟؟

در میاد ولی کم در میاد باید شیو نکنی تا یروز قبل هر جلسه

متاهل و متعهد💍🤍.عاشق همسرمم💞💗❤️. اهل مطالعه ، فیلم ، مسافرت و ایرانگردی ...عاشق ایران قشنگمون 🥰چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد ///من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

در میاد ولی کم در میاد باید شیو نکنی تا یروز قبل هر جلسه

یعنی یه ماه همونجوری.... 🤣

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

تا دوهفته نباید شیو کرد بعد دو هفته با ژیلت

بعد هشت جلسه کلا درنمیاد؟ پس بین جلسات لیزر شیو اشکال نداره؟ 

بعد هشت جلسه کلا درنمیاد؟ پس بین جلسات لیزر شیو اشکال نداره؟

جلسات اول ممکنه در بیاد بعد بریزه ولی جلساتت بالا بره دیگه خیلی کم در میاد طوری که فکرمیکنی خیلی خوب نتیجه گرفتی

ولی بعد اتمام دوره برای من همش دراومد انگار که اصلا لدزر نرفته بودم گرونترین و بهترین جا هم رفته بودم لیزر

بعد هر جلسه تا دو هفته نباید شیو کرد

جلسات اول ممکنه در بیاد بعد بریزه ولی جلساتت بالا بره دیگه خیلی کم در میاد طوری که فکرمیکنی خیلی خوب ...

وااای یعنی چی نرم یعنی دستگاهت چی بود 

پوستت چه رنگیه...؟ 

کندلاگندمی

یاخدا مثل من 

یعنی پشیمونی؟ 

من خسته شدم بنظرت برم؟ یا کلا نرم یا بادستگاه دیگه برم؟ 

یاخدا مثل من یعنی پشیمونی؟ من خسته شدم بنظرت برم؟ یا کلا نرم یا بادستگاه دیگه برم؟

نمیدونم عزیزم مشکل از من بود یا از دستگاه

من دوستامم همین مرکز رفتن نتیجه نگرفتن

جوابگو هم نیستن میگن حتما مشکل هورمونی داشتی

ولی دوستی همینجا میگفت با کندلا رفته و نتیجه گرفته

شما باید از کسی که مرکزی که شما میری رفته و جلساتش تموم شده بپرسی

نمیدونم عزیزم مشکل از من بود یا از دستگاهمن دوستامم همین مرکز رفتن نتیجه نگرفتنجوابگو هم نیستن میگن ...

اخه کسیو نمیشناسم این مرکز بره 

همش میترسم هیچی نشه اعصابم خورد بشه

تا الان چند جلسه رفتی؟

دوتا