2777
2789

شده یکی رو واقعا بخوایی و بهش نرسی حالا به هر دلیلی بعد چند سال که گذشت خوشحال باشی که او موقع بهش نرسیدی لطفا توضیح بدید و اینکه بگید اختلاف فرهنگی و مذهب چقدر تو ازدواج اهمیت داره؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره...رابطه قبلیم اونی که بیشتر دوست داشت طرف مقابل من بودم و رابطمم تموم شد ولی الان تو رابطه ای هستم که طرف مقابلم عشق بیشتری داره و رابطه خیلیی قشنگ تر و بهتره.....

اختلاف فرهنگی مخصوصا اگه زبان متقاوتی دارن میتونه کامل یک زندگی بپاشونه....خیلی به طرفین و خانواده هاشون بستگی داره

اره...رابطه قبلیم اونی که بیشتر دوست داشت طرف مقابل من بودم و رابطمم تموم شد ولی الان تو رابطه ای هس ...

اختلاف فرهنگی و اینا منظورم اینه مثلاً اونا بشدت مذهبی باشن و طرف مقابل اصلا حجاب براش مهم نباشه یا سیاسی اونا به یه سری افراد اعتقاد دارن که طرف مقابل ندارن و...

خیلی تاثیر داره تو ازدواج چون اخرش خونواده ها کنار هم قرار میگیرن! باید تناسب و ادب رعایت شه ، و اره ...

پس منم خدارو شکر کنم که نشد همش غمگین و ناراحتم انگار دنیا به آخر رسیده

پس منم خدارو شکر کنم که نشد همش غمگین و ناراحتم انگار دنیا به آخر رسیده

ببین ادم زندگیش اینجوریه ک خب خودتو تصور کن ک داری راه میری تو باغ ، چنتا کوچه باغ جلوته ، از هرکدوم بری ، ادمای زیاد و اکیپ مختلف میبیتی اتفاقات تلخ و خوب ، حالا خدا میکه بندم گناه داره ناموسا بزار این یکی کوچه باغو نشونش بدم بره اونجا ک اسیب نبینه دیگه و میری تو این کوچه و میکی ای خدا دمت گریس ناموسا چ انتخابی کردم دمت گرمممم

🐈‍⬛

اختلاف فرهنگی و اینا منظورم اینه مثلاً اونا بشدت مذهبی باشن و طرف مقابل اصلا حجاب براش مهم نباشه یا ...

اره مخصوصا اگه خشک مذهب باشن تو همه چی به اختلاف میخورن مخصوصا اگه پای بچه وسط باشه