2777
2789
عنوان

دخترا این چه عنکبوتیه

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 110 پست
فقط اون یه سال رو گونه زدین وای برا کسی که بخواد همیشه گونه داشته باشه واقعا پول زیادی اینهنه اسم دک ...

بله یبار زدم این ماهم میزنم البته ان شاءالله.اون وقفه هم یه سری مشکلات بود حوصلشو نداشتم.این سری ژل ارزون میزنم. اول اخرش که جذب میشه چرا الکی زیاد هزینه کنی عزیزم؟منم دفعه اولم بود نمیدونستم چی به چیه

بله یبار زدم این ماهم میزنم البته ان شاءالله.اون وقفه هم یه سری مشکلات بود حوصلشو نداشتم.این سری ژل ...

میشه درخواست دوستی بدم هر وقت زدین عکس قبل بعدتون بدین من اخه پولش ندارم میخوام وقتی شاغل شدم اینا بزنم حتمااا ولی میخوام بدونم چند سی سی برام کافی میتونه باشه و سی سی چنده 

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم

. من از نظرات شما توی تاپیک های دیگه متوجه شدم ک مدتی سرترالین مصرف کردی.. درسته؟

من هم تازه شروع کردم.. میخواستم نظر شما رو بدونم اینکه راضی بودین؟ بعد چند وقت اثر کرد؟عوارض داشت؟

سلام عزیزم. من از نظرات شما توی تاپیک های دیگه متوجه شدم ک مدتی سرترالین مصرف کردی.. درسته؟من هم تاز ...

عزیزم من قطعش کردم زود.ادامه ندادم.هم اشتهامو صفر کرده بود هم میل جنسیمو.همینجوریشم لاغرم من،اصلا راه نداره چیزی نخورم😂قطع کردم و تصمیم جدی گرفتم که بها ندم به وسواسم.یه مدت خیلییی اذیت شدم ولی الان خیلی بهترم

عزیزم من قطعش کردم زود.ادامه ندادم.هم اشتهامو صفر کرده بود هم میل جنسیمو.همینجوریشم لاغرم من،اصلا را ...

خیلی ممنون ک جواب دادین💜

برای منم دعا کنید ک با این قرصه خوب شم ایشالله شما هم هر مشکلی دارین حل بشه😊