2777
2789

چیکار کنم مامانم میگه نیار پول ندارم سیسمونی بدم 🥲 درحالی که من اصلا اونطور آدمی نیستم سر جهازم اصلا اذیتش نکردم از پول جهاز من زد خیلی چیزا برای من نخرید برای خودش با پول وام گوشواره طلا انگشتر طلا خرید من هیچی نگفتم بهم کلا دو دست آرکوپال داد همین مهمون میاد خونم ظرفم کم میاد دو دست لیوان داد بهم خیلی چیزا مثل سرویس کریستال اینا نخرید من کاریش نداشتم همه چی ارزون ترینشو برداشتم الآنم بهم میگه یه وقت بچه نیار پول ندارم سیسمونی بدم  منم گفتم 

💜✨💜✨💜✨💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقیقتا اومدم بگم اگه ندارن هیچ اجباری نیست تا متنو خوندم...💔

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

تو میگی نیار شوهرم بچه دوست داره خودم دوست دارم اگه نمیخوای سیسمونی بدی خودم میخرم چیزی نیست که بابام بفهمه میکشتش چون بابام همیشه بهم میگه بچه بیار 

پیش مادر شوهرم آبروم رفته اون روز داشت بهم یاد میداد چجوری اقدام کنم فک میکنن بچه دار نمیشم از ترس مامانم نمیتونم بیارم ب خاله هام هم یاد داده اونا هم میگن دیونه بدبخت میشی من ولی هرکسیو میبینم با بچه بدبخت نشده من خودم خیلی دوست دارم تک فرزند بودم ی خواهر داشتم بچگی فوت کرده الان همدم می‌خوام ولی اجازه نمی‌ده بیارم 

💜✨💜✨💜✨💜

ینی چی اونوقت باید تا اخر عمرت بچه نیاری

توهم بچه بیار خودت بخر وسایلشو

شوهرت اگه ادم با درکی باشه درک میکنه که مادرت نداره بخره. از اولم شرایطتتو دونسته اومده دیگه پس منتی نیست

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

بگو شما جهیزیه ندادی پس سیسمونی هم نمی‌خواد بدی 

البته در هر دو مورد وظیفه‌شون نیست اما خب اون وام برای جهیزیه هست اگر گرفتن باید برای شما وسیله میکرد نه برای خودش طلا

شاید دستش خالیه واقعا بنده خداوگرنه کی از نوه بدش میادخودتون نمیتونید تهیه کنید؟چون ما اصلا هیچ رسم ...

منم میگم خودم میگیرم میگه نه زشته دستش هم خالی نیست وضع مالی شون خوبه 

💜✨💜✨💜✨💜

خانواده دختر وظیفه سیسمونی ندارن به نظر من

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )