2777
2789
عنوان

کسایی که به خدا نزدیکند میشه بیاید

442 بازدید | 45 پست

سلام، 

چند روز پیش من یه گناه بزرگی مرتکب شدم،

قرص مصرف کردم که بچم سقط کنم ولی خدا واسم نگهش داشت، 

همش احساس میکنم به خاطر این گناه خدا از من بدش میاد و میخاد بهم یه بچه ناقص بده پ باهاش حسابمو برسه، 

حس میکنم دچار عذابش شدم

صبح تا شب کارم گریه است، 

کاش حالم خوب میشد

کاش میدونستم خدا واسم چه آینده ای در نظر گرفته 😭😭😭

سلام عزیزم ن اینجوری نیس الله خیلی بزرگتر از اون چیزی ک فکرشو میکنی نگران نباش تو پشیمونی توبه کردی الله تورو میبخشه الکی ب خودت استرس نده فقط مپاظب خودت و بچت باش

من سپردم ب خودش،هر چه الله بخاهد.!)🫠400/6 اگه چیزی خواستی بگی بیا اینجا بگو🫠https://daigo.ir/secret/5484421498

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گناهکارم و به خدا نزدیک نیستم.ولی میدونم خدا مهربونه و همچین کاری نمیکنه

سلام

من سه روزه میخوام بیام تایپ کنم تو اون تاپیک و‌جوابتونو بدم اما حقیقتا چون تایپش یکم زیاده هنوز نرسیدم

سلام عزیزم ن اینجوری نیس الله خیلی بزرگتر از اون چیزی ک فکرشو میکنی نگران نباش تو پشیمونی توبه کردی ...

یاد فیلم سقوط افتادم😂 الله تو رو میبخشه 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
بیخیال بابا حس بد نده به خودت

بعضی حسا بد نیستن، تلخن، ولی قشنگن. اما نباشن ادم پیشرفت نمیکنه

مثل حس پشیمانی از گناه، حتی پشیمانی از فکر گناه

البته کنارش باید امید به رحمت خدا هم باشه

سلام عزیزم ن اینجوری نیس الله خیلی بزرگتر از اون چیزی ک فکرشو میکنی نگران نباش تو پشیمونی توبه کردی ...

شاید زندگی خیلیا به بچه تو شکم من وابسته بوده در اینده و من دست بردم تو تقدیر خیلی از انسان ها، خدا منو ببخشه، توی رحمم پر از لخته خون و توی اون محیط کیسه بارداری داره رشد میکنه…