2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاید صحبت کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 27 پست
غلط کرده از دیوار رفتهبعد هم واسه یه یخچال متر کردن چندبار باید از دیوار مردم بالا رفت؟

در خونه همسایه باز کرد چرا از همون در نرفت؟چرا رفتم دم در نگفت من درو باز کردم؟چرا باز برگشت دید در بسته هست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ورود به عنف ازش شکایت کن ، فیلم هم که داری 6ماه تا سه سال حبس داره فیلم خودش مدرکه صد در صد محکوم میشه یک قدم هم کسی وارد منزل بشه ورود به عنف هست حتی اگر شما توی جنگل چادر بزنی کسی بیاد چادر باز نکنه داخل نگاه کنه ورود به عنف میشه حبس داره

باید نیمه پر لیوان رو ببینی . این بار اومد خونه تون و نتونستی حرفتو ثابت کنی با اینکه دوربین هم داشتی . به فکر این باش که چند تا دوربین مخفی با کیفیت بگیری و جاهایی کار بزاری که کسی نبینه . یه دوربین کار بزار پشت پنجره که داخل حیاط رو پوشش بده . دو تا برای بیرون و بالای در . اگر تونسته بیاد تو حیاط باید حفاظ شاخ گوزنی برای دور تا دور حیاط بگیرید . شیشه میکشه فکر میکنه همسایه براش در حال توطئه س میاد سراغت . ممکنه کار خدا باشه که تو به فکر امنیت خودت و خانواده ت باشی . اگر خونه ها از پشت بوم به هم راه داره باید حفاظ بزنید . 

این که میشه خیلی ،باید خونه بفروشه خرج اینا کنه

۳ تا دوربین و یه حفاظ چقدر پولشه 

؟ ۵ تومن میشه پول دوربین ها ‌. حفاظ هم باید آهنگر بیاره ببینه و قیمت بده . هر چقدر هم بشه ارزش داره . برای امنیت باید هزینه کرد .

۳ تا دوربین و یه حفاظ چقدر پولشه ؟ ۵ تومن میشه پول دوربین ها ‌. حفاظ هم باید آهنگر بیاره ببینه و قی ...

اگر کسی بخواد به خودش اجازه بده وارد حریم بشه  جلو دوربین هم میاد حفاظ هم می‌شکنه میاد باید قانونی حل بشه

اصلا چرا زنگ نزدی پلیس بیاد صورت جلسه کنه

این محیط خیلی بی بندو بار هست هرکی هرکاری دلش بخواد میکنه میگن همسایه ایم صمیمی هستیم میگن من عقده ای ندید بدیدم