همسایه از خونم رفته بالا نمیتونم حرفمو ب کرسی بنشینم تذکر بدم طلبکارمم شدن ک چرا دم در خونم دوربین گذاشتم زیر بار نمیرن ی پیرمرد شیشهدای هس یبار رفت بالا رفت تو خونه چن دقیقه طول کشید از دیوار پرید پایین دم در نشست دوباره بلند شد لولا در کشید دوباره نشست نگاه دورو برش کرد دوباره بلند شد در بار کرد بره داخل دخترم رسید رو سرش رفت ده دقیقه بعد برگشت دید در قفله دیگه رفت عروسو پسرش میگن رفته خونه همسایه ک اونام خونه نبودم سایز یخچال بگیره برای کابینتی
خونه خودشون طبقه بالای همسن همسایه هست ک یخچالشون توی حیاطمون اینام خونه نبودن ولی درشون سه قفله نبود دوبار در اینارو باز کرد دوباره و سه بار از دیوار من پرید پایین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دوتا دو طبق کنار همیم ی دو طبقه مال مته یکیشم طبقه بالا مال کس دیگه پایین مال کس دیگه این تازه داشته خونه میساخته یخچالش گذاشته طبقه پایین پایینیا هم خونه نبودن از خونه من رفته بالا ک بره توی حیاط اینا اندازه یخچال بگیره برای کابینتی اینجور ک خودشون میگن ولی در همسایه ک یخچال توشه سه قفله نیس دوبار هم بلز کرد در ولی دوباره از دیوار من برگشت پایین و باز برگشت لولا باز کرد ک دخترم رسید رفت ده دقیقه دیگه برگشت