من برای فردا که در واقع امروزه! کباب تابه ای لا پلو پرست میکنم 😅
به این صورت که یک کباب تابه ای به صورت یک دایره به قطر قابلمه ای که برنجم رو توش دم میکنم میپزم، وقتی پخت گوجه هارو ورقه ای سرخ میکنم.
برنج رو آبکش میکنم، ته دیگ سیب زمینی میذارم، نصف برنج رو که با ماست چکیده و زعفران ترکیب کردم میریزم، اون کباب رو میذارم روی برنج ها، گوجه ها رو میچینم و باقی برنج رو روشون میریزم و میذارم دم بکشه.
یه سس گوجه خونگی هم جداگونه درست میکنم.
همینقدر بگم که طعمش بی نظیره😋