2777
2789

هیچی عزیزم.کار خاصی ازت بر نمیاد.

من نمیدونم چرا بچه های این دوره زمونه اینقدر بدغذا هستن.

«زمانه عجیبی است! برخی مردمان امام گذشته را عاشقند ، نه امام حاضر را...میدانی چرا؟ امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند اما امام حاضر را باید فرمان برند! و کوفیان عاشورا را اینگونه رقم زدند...» (شهید آوینی)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم منم با شما همدرد هستم.من جدیدا یاد گرفتم سرگرم که میشه یه خورده غذا میخوره.توی یه ظرفی آب میزارم جلوش با اون که مشغول میشه بازی کنه زود زود بهش غذا میدم

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
سلام عزیزم منم با شما همدرد هستم.من جدیدا یاد گرفتم سرگرم که میشه یه خورده غذا میخوره.توی یه ظرفی آب ...

اینم خوبه اینوامتحان نکرده بودم مرسی گلم ولی من میبردمش توظرف شویی ک الان اونجاهم نمیخوره

عشقم بچمه  

من دوتاش رو دارم.

البته خداروشکر پسرم بهتر شده.ولی دخترم فقط چسبیده به شیر خودم و دوغ و ماست.لب به شیر گاو هم نمیزنه.

«زمانه عجیبی است! برخی مردمان امام گذشته را عاشقند ، نه امام حاضر را...میدانی چرا؟ امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند اما امام حاضر را باید فرمان برند! و کوفیان عاشورا را اینگونه رقم زدند...» (شهید آوینی)

دوستان من تازه عضو شدم دوتا تایپک زدم هیچکس جواب نداد.میگم شاید تایپکم مشکل داره

سلام عزیزم منم با شما همدرد هستم.من جدیدا یاد گرفتم سرگرم که میشه یه خورده غذا میخوره.توی یه ظرفی آب ...

چند وقتشه؟

باهم حبوبات رو بریز جلوش یه قابلمه هم بزار بگو حبوبات رو بندازه تو قابلمه دختر من با صدای همین حبوبات غدا میخوره.هر روز یه مدل جدید پیدا کن تا زده نشه از هیچ کدومش

من همه راهها رو امتحان کردم.

پسرم رو میبردم تو کوچه میذاشتم تو کالسکه بعد یه لقمه غذا میزاشتم دهنش با سرعت جت راه میبردمش مکافاتهایی کشیدم که نپرس.

از اخر به حرف مادربزرگها رسیدم که اینقدر لی لی به لالای بچه ها نزارید گشنش بود خودش میخوره.پسرم رو از دوسالگی که کاملا زبونش باز شد ول کردم خیلی خیلی بهتر شد.

الانم دخترم بدغذا هست ولی مثل پسرم سربسرش نمیزارم هم اون راحتر هست هم من.

هر وقت خورد بهش میدم نخورد هم خوب نخورده دیگه.

همین الان پسرم نشسته تو هال داره غذا میخوره صدای قاشق اش میاد.

من همه راهها رو امتحان کردم. پسرم رو میبردم تو کوچه میذاشتم تو کالسکه بعد یه لقمه غذا میزاشتم دهنش ...

منم همین راهکارودارم پیش میرم دادم دهنش نخورد دیگ اصرارنمیکنم ولی خودم درعوض اعصابم ب هم میریزه

عشقم بچمه