sanaz۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2014 عنوان رنگ پوست نوزاد 425 بازدید | 40 پست سلام دوستان دختر من تا یک ماهگیشم ۴۸ ساعت بیمارستان زیر دستگاه بود وپوستش به شدددت سبزه شدالان یه هفته دیگ ۴ ماهش تموم میشع میره تو ۵ ماه پوستش روشن شده ب نسبت قبل ولی هنوزم سبزس یعنی امکان داره روشن تر بشه؟؟تازه بدنش از صورتشم سبزه ترع بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥 1403/09/10 | 00:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خاله_خرسسسسه عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 9870 رنگ پشت دستاش میشهاز نوزادیش چند درجه روشن تر شده؟ وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵
baharebaraniii عضویت: 1401/03/11 تعداد پست: 5724 بسته ب رنگ پوست خودت و شوهرت اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪
mocho2071 عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 312 واقعا مهمه؟والا عجیبید بابا بچه باید سالم و سر به راه باشه رنگ مهم نیست!
محمدجوادقندی عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 5425 مهم اینه که سالمه عزیزم بیخیال رنگ پوستو 🙂 عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇 پسرمو میگم👼 😅😅 اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛
sanaz۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2014 شما و پدرش سفیدین؟) خودم پوست صورتم سبزسولی بدنم گندمیه بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥
sanaz۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2014 دختر منم چون وستگاه موند سبزس یکسالسه یعنی درس نشد دختر من وقتی ب دنیا اومد خیلی سرخ و سفید بود تا ۸ روزگیم ک زیر دستگاه نرفته بود سفید بود بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥
sanaz۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2014 مهم اینه که سالمه عزیزم بیخیال رنگ پوستو 🙂 اینک بعله ولی سبزه بودنش اذیتم میکنه چون دختره دوس ندارم انقد سبزه باشه بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥
sanaz۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2014 رنگ پشت دستاش میشهاز نوزادیش چند درجه روشن تر شده؟ رنگ پشت دستاشم قبلا سفید بود ولی الان سبزه شدهالبته بعضی وقتا پوستش سفید تره ها بعضی وقتام سبزه سبزه بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥
محمدجوادقندی عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 5425 اینک بعله ولی سبزه بودنش اذیتم میکنه چون دختره دوس ندارم انقد سبزه باشه 🙄🙄🙄 عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇 پسرمو میگم👼 😅😅 اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛
sanaz۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2014 🙄🙄🙄 😔😔😔😔خب چکار کنم خیلی حساس شدم روش وقتیم یکی میگ بم بیشتر اذیت میشم بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥
sanaz۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2014 به نظرتون تا کی وقت هست ک پوستش تغییر کنه؟ بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥
خاله_خرسسسسه عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 9870 رنگ پشت دستاشم قبلا سفید بود ولی الان سبزه شدهالبته بعضی وقتا پوستش سفید تره ها بعضی وقتام سبزه سبزه من دخترم سفیده برف تو دستگاه زردی رفت ولی سفید شدمنظورت دستگاه زردیع؟پسرمم دنبا اومده رفت دستگاه ولی سبزه س هنوز دو ماهشه وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵