2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم تهوع داشتم و احساس کردم که شکمم زود درومد واس همون شک کردم

انشالله سالم به دنیا بیان❤️❤️

من باردارم. تو این هفته باید برم سنو تشکیل قلب 

فکر کردم دوقلو بودن علایم خاصی داره

انشالله سالم به دنیا بیان❤️❤️من باردارم. تو این هفته باید برم سنو تشکیل قلب فکر کردم دوقلو بودن علای ...

ممنونم. بتای خیلی بالا. ولی خب من آزمایش ندادم ۸ هفته رفتم واس قلب که متوجه شدم دوقلوهستن

اااا عزیزم ناهمسان داری؟منم خواهرم داره دو قلو نا همسانعمه ام سالها پیش داشت کاش ژنشو منم داشته باشم ...

آره ناهمسانه. اگه خواهرت ناهمسان داشته باشه ژنتیک هستش و احتمال داره شمام داشته باشی

آره ناهمسانه. اگه خواهرت ناهمسان داشته باشه ژنتیک هستش و احتمال داره شمام داشته باشی

اخی

انشالله شمام نی نیاتو سالم و سلامت به دنیا بیاری 

در مورد سوالاتت خواهرم نیست ازش بپرسم اگه تا اون موقع کسی نگفت لایکم کن ازش بپرسم

ولی بچهاش موقع زایمان کوچولو بودن 

هر کدوم یک و ۶۰۰

الان فک کنم ۷ کیلو باشن پسره بلندتره قدش تا دختره 

زایمانشم ۴ روز مونده بود به تاریخش و طبیعی 

ولی بچهاش موقع زایمان کوچولو بودن هر کدوم یک و ۶۰۰الان فک کنم ۷ کیلو باشن پسره بلندتره قدش تا دختره ...

ماشالله بهش بابت طبیعی، خودش خواسته؟ ریسکش خیلی بالاس. وزن بچه هام تو سونو کم هستش الان که ۳۵ هفته هستم ۹۵۰ گرم هستن

ماشالله بهش بابت طبیعی، خودش خواسته؟ ریسکش خیلی بالاس. وزن بچه هام تو سونو کم هستش الان که ۳۵ هفته ه ...

اره عزیزم خودش خواست دو بچه ی اولش نبودن از طرفی خدا رو شکر خوش زایمان بود

وزن جنین اینه؟ جفتشون یا تکی؟