2777
2789

مامانم باداره بچه اول چهار هفتش فک کنم بود ضربان قلب داشت ولی بعد دو هفته اینا گفتن ضربان قلب نداره و رشدش متوقف شده باید سقط شه برگه ی سونو نوشته رشد ضعیفه مامانم اصلن علائم سقط نداره یه هفته شده البته الان دیگ ممکن نیس رشد کنه؟یا دیگ تمومه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غیر ممکن چهار هفته ضربان داشته باشه . زودش از شش هفته ضربان نشون میده . یه سونو گرافی دیگه برید

نمیدونم پس من اشتباه میکنم ولی الان هفت هفتشه میگه دو هفته پیش گفت دیگ من اینو دقیق نمیدونما ولی میگه داشت دکتر میگ دیگه نداره 

اگه هفت هفته هست و جنین رشد نداشته پس نداره

اگر چهار هفته هست خب خیلی زوده ! 

درمورد علائم سقط هم من ۹ هفته یودم هییییییچ علامت سقطی نداشتم یکم کمر درد گرفته یودم که طبیعیه تو بارداری رفتم سونو صدای قلبش رو بشنوم گفت از شروع هفت هفته اصلا رشد نکرده دیگه و من دو هفته بود جنینم رشد نکرده بود هیچ علائمی نداشتم!!

نوشته رشد ضعیف فرقی نداره ینی؟/:

رشد ضعیف باید منتظر بمونید تا متوقف بشه

برای منم دومین بارداریم که منجر به سقط شد رشدش ضعیف بود هر هفته من میرفتم سونو قلبش خیلی ضعیف میزد تا دوباره توی هفت هفتگی نزدیک هشت هفته قلبش نزد…

منتظر بمونید رشد متوقف بشه کامل و سونوگرافی تایید کنه بعد اقدام به سقط داشته باشین

راجب رشدش چی اخه گفتن رشدشم ضعیفه ):

میگم بعدش رفت همه چیش نرمال بود

به مادرت بگو استرس نداشته باشه به چیزی هم فکر نکنه

بسپاره به خدا

یه نذر کوچیک هم داشته باشه

مثل قرآن و صلوات و این چیزا تا آرامش بگیره

دو هفته دیگه بره سونو ببینه چی میگن

ان شاءالله که خیره

الهم عجل لولیک الفرج