2821
2789
عنوان

پشیمونم از اینکه ازدواج کردم 💔

355 بازدید | 8 پست

۱۹سالمه دوماهه عقدم کردم

از وقتی ازدواج کردم هر سری رفتم خونه مادر شوهرم بعد ک برگشتم مامانم جنگ و دعوا راه میندازه مهمونی های خانواده شوهرم تا یک و دو شب هست 

دورهمی میگیرن تا نصف شب هستن 

برعکس خانواده ما ک نهایت تا ۱۱ مهمونی هاشون برقراره 

سر همین مامانم خیلی غر زد و اعصابمو بهم ریخت من ک نمیتونم آداب و رسوم یک طایفه رو ب خاطر تو تغییر بدم آخه 

شوهر منم یه جوریه اخلاقش که ریلکسه و هرجا میخواد بره بهش بگن فلان ساعت بیا دو ساعت بعد پیداش میشه 

سر همین آنقدر مامانم فحش داد ب من آنقدر کتکم زد و با شوهرم غر غر کرد ک الان شوهرم یکم خودشو جمع کرده 

یه بار خواهر شوهرم کشک بادمجون درست کرد تو ظرف ریخت بیارم بدم ب مامانم آوردم خونه مامانم باز غر زد ک من بدم میاد چرا از اونجا چیزی میاری

شب کاغذ نویسی بابام اگه جلو مامانمو نگرفته بود مامانم می‌رفت کاغذی ک تیکه های جهاز رو نوشته بودن پاره میکرد خانواده شوهرمو هم از پنجره پرت میکرد بیرون خدا سر شاهده سر همین چیزا پشیمون شدم که ازدواج کردم ب سرم میزنه بخوام توافقی جدا بشم خسته شدم 💔💔😔

تحمل کن 

چکار مامانت داری؟

تو زندگی خودتو بکن 

چند وقته دیگه عروسی کنی خونه زندگی خودتو داری کمتر میای خونه مامانت کمتر باهم دعواتون میشه اگه شوهرت خیلی باهات خوب باشه و خوش اخلاق باشه و هواتو هم داشته باشه که دیگه زندگی خیلی خوبی خواهی داشت

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2825
2823
2791
2779
2792