2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سونو آنومالي خيلي مهمه حتما بره

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕
انومالی رو حتما برو عزیزم دوست من غربال اولش خوب بود دومیو نرفت بچه دیافراگم نداشت بعد تولد عملش کرد ...

وای خدا عجب استرسی بهم وارد کردی

خدایا هیچ زنیو منتظر نی نی نزار زودی بهش بده الهم صل علی محمد و آل محمد

من انقدر اون دوران استرس داشتم عدد ان تيم خيلي بالا بود مجبور شدم هم ازمايش سل فري بدم هم آمينوسنتز بشم 

بعد هم سونوي انومالي و اكو قلب جنين،تا اين مراحل گذشت مردم و زنده شدم 

كلا بارداري همش استرسه

بعد از اون درگير ديابت بارداري و رژيم

الان هم هفته ٣٠هستم فقط همش روزشماري ميكنم زودتر اين دو ماه هم تموم بشه

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕
من که یک هفتس داغونم بخاطر ازمایشم

عزیزم همون تو سونو بهت میگن اینا همه احتماله 

این ازمایشا شده بازیچه بخدا

قدیما مردم میفهمیدن حاملن بعدش فقط برای زایمان دکتر میرفتن همه بچه هام سالم بودن

خدایا هیچ زنیو منتظر نی نی نزار زودی بهش بده الهم صل علی محمد و آل محمد
آره خودمون دیگه استرس داریم الان من نظر دوست عزیزمونو خوندم بدتر شد

همه چی به اراده خداست جایی واسه نگرانی نیست حالا استرس داشته باشی جز اینکه بچه ات اسیب میبینه کاری میتونی بکنی؟ بسپرس به خدا که از مادر بهش مهربونتره

🌌خدا هست 🌌