برون شو ای غم از سینه، که لطف یار میآید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار میآید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار میآید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من پارسال روانپزشک برام نوشت خوردم هیییچ تاثیری نداشت
کلاً هیچ کاری برا کنترلش نمیکنید؟
برون شو ای غم از سینه، که لطف یار میآید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار میآید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار میآید
نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚
من فکر میکنم هستم یه کوچولو البته پیش دکتر نرفتم که واقعاً بدونم 😁چطور مگه؟
خواستم بدونم کسایی که دارو مصرف نمیکنن برا کنترلش چی کار میکنن؟
نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚
دارو مصرف میکنید یا کار خاصی برا کنترلش انجام میدید؟
نه دست خود ادم نیست کنترل نمیشه فقط استرسو باید کم کرد که اونم برای من غیر ممکنه
درمان نمیشه ولی کنترلش میشه کرد با دارو و غیره
بعضیها هم ذهنآگاهی (مایندفولنس) تا حدی بهتر میشن
منم نمیتونم استرس محیطو کم کنن دنبال یه راهیم تحمل خودم بالا بره
سر به هوایی را نزارید گردن نقص توجه و یکپارچگی حسی
چشم