2777
2789
عنوان

یعنی تو سایت به این بزرگی کسی ADHD نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 86 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دکتر دارو داد ریتالین ولی ترسیدم نخوردم

من پارسال روانپزشک برام نوشت خوردم هیییچ تاثیری نداشت

کلاً هیچ کاری برا کنترلش نمی‌کنید؟

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

برای چی میپرسید

خوشحالم که همچنان شما رو  تو سایت می‌بینم 😊🙂

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

عزیزم حتما برو پزشک معلوم کنه

تو شهر خودمون متخصص خوب پیدا نکردم

فعلاً منتظرم فرصت پیش بیاد برم تهران

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

من پارسال روانپزشک برام نوشت خوردم هیییچ تاثیری نداشتکلاً هیچ کاری برا کنترلش نمی‌کنید؟

نه دست خود ادم نیست کنترل نمیشه فقط استرسو باید کم کرد که اونم برای من غیر ممکنه 

من فکر می‌کنم هستم یه کوچولو البته پیش دکتر نرفتم که واقعاً بدونم 😁چطور مگه؟

خواستم بدونم کسایی که دارو مصرف نمی‌کنن برا کنترلش چی کار می‌کنن؟

من شرمنده لطف شما هستم

دشمنتون شرمنده ، بزرگوارید💚🙂

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

خفیف .چطور

دارو مصرف می‌کنید یا کار خاصی برا کنترلش انجام میدید؟

سر به هوایی را نزارید گردن نقص توجه و یکپارچگی حسی 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
نه دست خود ادم نیست کنترل نمیشه فقط استرسو باید کم کرد که اونم برای من غیر ممکنه

درمان نمیشه ولی کنترلش میشه کرد با دارو و غیره

بعضی‌ها هم ذهن‌آگاهی (مایندفولنس) تا حدی بهتر میشن

منم نمی‌تونم استرس محیطو کم کنن دنبال یه راهیم تحمل خودم بالا بره

سر به هوایی را نزارید گردن نقص توجه و یکپارچگی حسی

چشم 

درمان نمیشه ولی کنترلش میشه کرد با دارو و غیرهبعضی‌ها هم ذهن‌آگاهی (مایندفولنس) تا حدی بهتر میشنمنم ...

نمیشه ادم تا حدی تحمل داره من اینو داشتم پانیکم اضافه شد فقط خودتو نجات بده