kaktusam مدیر استارتر عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 261 عنوان کالری سمبوسه 2089 بازدید | 17 پست امروز هیچی نخوردم الان ۲ تا سمبوسه خوردم خیلی چرب بود ازش روغن میچکید پشیمون شدمکالری هر سمبوسه چقدره 1403/09/09 | 19:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kaktusam مدیر استارتر عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 261 روغنش رو با دستمال میگرفتی اون تیکه هایی که روغنش زیاد بودو نخوردم
پرستارمکفی عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 3029 یجا خوندم ۴۰۰ کالری من ی برنامه دارم از رو اون میبینم . نه بابا ۴۰۰ نیست . بازم بستگی به اندازش داره
kaktusam مدیر استارتر عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 261 من ی برنامه دارم از رو اون میبینم . نه بابا ۴۰۰ نیست . بازم بستگی به اندازش داره زیاد بزرگ نبود بجای سیبزمینی داخلش کالباس بودمیترسم چاق شم
پرستارمکفی عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 3029 زیاد بزرگ نبود بجای سیبزمینی داخلش کالباس بودمیترسم چاق شم نه نترس . شاید رو هم رفته دوتا خوردی شده ۵۰۰ تا من که دیگه خسته شدم از کالری شماریمثل چی میخورم😔
kaktusam مدیر استارتر عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 261 نه نترس . شاید رو هم رفته دوتا خوردی شده ۵۰۰ تا من که دیگه خسته شدم از کالری شماریمثل چی میخورم😔 چندسالته؟برو باشگاه داخل جو قرار بگیری انگیزه میگیری من خودم میرم باشگاه
پرستارمکفی عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 3029 چندسالته؟برو باشگاه داخل جو قرار بگیری انگیزه میگیری من خودم میرم باشگاه ۲۴ خییییلی دوست دارم برم ولی شرایطشو ندارم بدبختی
kaktusam مدیر استارتر عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 261 ۲۴ خییییلی دوست دارم برم ولی شرایطشو ندارم بدبختی از چه لحاظ؟ببین پیاده روی هم فوق العادست حتی روزی نیمساعت یساعت پیاده روی تند داشته باشی هم خیلی میتونه موثر باشه
پرستارمکفی عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 3029 از چه لحاظ؟ببین پیاده روی هم فوق العادست حتی روزی نیمساعت یساعت پیاده روی تند داشته باشی هم خیلی میت ... من خونم تو روستاس اصلا نمیشه رفت بیرون . شوهرمم صبح میره تا شب میاد خونه وسیله ندارم تا شهر برم برای باشگاه و پیاده روی 😭😭😭خیلی ناراحتم انگار تو زندانم .مجرد که بودم هرروز پیاده میرفتم خیلی خوب بود
kaktusam مدیر استارتر عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 261 من خونم تو روستاس اصلا نمیشه رفت بیرون . شوهرمم صبح میره تا شب میاد خونه وسیله ندارم تا شهر برم ب ... اینجوری ک خیلی بهتره برو تو روستاتون بگرد قدم بزن کلی هم کیف میدهبا خانوما برین کوه نوردی
پرستارمکفی عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 3029 اینجوری ک خیلی بهتره برو تو روستاتون بگرد قدم بزن کلی هم کیف میدهبا خانوما برین کوه نوردی ای خواهر اسمش روستاس اصلا نمیشه پاتو بذاری بذاری بیرون . احتمالا تا چن وقت دیگه جابهجا بشم برم ی جا دیگه اونوقت نزدیک شهرم راحت میرم پیاده روی
kaktusam مدیر استارتر عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 261 ای خواهر اسمش روستاس اصلا نمیشه پاتو بذاری بذاری بیرون . احتمالا تا چن وقت دیگه جابهجا بشم برم ی ج ... چرا؟بسلامتی عزیزم ایشالا ب خواسته هات برسی