سلام خانما من هشت ماهه باردارم و 5 روز پیش پدرمو ناگهانی از دست دادم و مادرمو 3 سال پیش الان پدر مادر جوونم یجا زیر خاکن ،تو این چند روز خیلی جیغ فریاد کشیدم خیلی جیغ ای از ته دل خیلی گریه کردم و تکونش بچم خیلی بیشتر شده و نگران اینم نکنه مشکل قلبی یا اوتیسم بگیره تحمل دردای بیشتر ندارم ،اونحا دست خودم نیود جیغ نزنم گریه نکنم الانم کریه میکنم ولی جیغ نمیزنم خیلی نگرانم ولی کسی تجربه مشابه داشته ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چه شرایط سختی عزیزم. خدا صبر بده بهتون. پدرتون انشالله جاش توی بهشته، الان اینکارا رو بکنید هم خدای ...
خیلی ممنون از دلگرمیتون اینکاررو میکنیم ولی نمیشد آروم باشم ،من غصه روز زایمانم داشتم که مامانم نیست نمیدونستم بابامم قراره نباشه بچمو ندید من خونم ترکیه بوده تازه اومدم ایران هی میگفت بیاین دورهم باشیم من اومدم هنوز ییارم خونم نیومد شهر دیگه کار میگرد قرار بود همون روز