2777
2789
عنوان

صورتم چسبید به بخاری سوخت

155 بازدید | 12 پست

خواستم پشتشو تمیزکنم الان چکارکنم چی بزنم جاش نمونه قهوه ای شده

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا جاس نمیدونم الان می بزنی وای دیدی موند برو دکتر به ترمیمکننده قوی بده بره 

مثلا سیکفالت یا لافارر

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

آخ آخ سریع برو داروخونه پماد سوختگی بهت بده و بگو نمیخوام جاش بمونه تا بگه چیکار کنی

دوروزه پیش سوخت الان قهوه ای شده همه ازم میپرسن چی شده

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من
یا فامیل داشتیم خدا رحمت کنه .اتو رو زده برق برااینکه بدونه گرم شده یانه گذاشت رو لپش....ِ۶۰سال پیش ...

الان منم همه میپرسن و میخندن بهم

یا فامیل داشتیم خدا رحمت کنه .اتو رو زده برق برااینکه بدونه گرم شده یانه گذاشت رو لپش....ِ۶۰سال پیش ...

عقل ک نباشد جان در عذاب است همینه

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣