2777
2789

سلام بچه ها یه قرعه کشی خونگی داریم با خواهرای شوهرم این ماه که به اسم من در اومد دیدم پول کم ریخته شده برام و شوهرم سهمش رو نداده ازش میپرسم چرا سهمت رو ندادی میگه کارتم دست خواهرمه  اون دیده زن و شوهر هستیم دیگه سهم من رو نریخته برات  

آخه اگه زن و شوهریم پس کارت تو دست آبجیت چیکار می‌کنه اگه زن و شوهریم پس چرا خرج بچه هات و من رو نمیدی اگه زن و شوهریم خوب چرا یه بار تو نمیای قسط من رو بدی اصلا اینقدر این قضیه ناراحتم کرده که سه روزه اشکم بند نمیاد 

چرا کارت شوهرت باید دست خواهرش باشع؟

چرا نمیری بشونیشون سرجاشون کارت رو هم بگیری؟

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

ببین گریه کردن نداره.مدیر قرعه کشی کیه؟خواهرشوهره عنت؟؟؟زنگ بزن بگو پول کم ریختی.اگه گفت به حساب شوهرت ریختم بگو اجازه نداشتی.من برده شدم.باید به خودم میگفتی....عجبا مردم چقد پرو هستن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بهش پیام بده بگو قسطمو کامل بدید وگرنه بقیه قسطو نمیدم 

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

خب بهش پیام بده بگو قسطمو کامل بدید وگرنه بقیه قسطو نمیدم

البته اول با ملایمت پیش برو

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

وقتی خرج همه چی با توعه چرا اون شلغم هنوز اونجاست بندازش بیرون شوهرتو وقتی مفید نیست بره گم شه 

🧿💍اول ازتون میخوام برای رسیدن به خواسته ام دعااا کنید 🤍علی جانم عشقولی من😘😙 دختر زمستان ❄عاشق دریام عاشق آرامش دریاممم نهنگ تنها موجود مورد علاقه منه🐋عاشق قدم زدن زیر بارونم بپرم برقصم بگردم و لباسام کثیف بشه 😅دیگه عاشق گلم ذوق مرگ میشم یکی بهم گل بده 🌹از بی توجهی بدم میاد چون خیلی بهم بی توجه ایی شده تا حالا به هیچکی بی توجه ایی نکردم 🙃عاشق موهای بلندم موهای منم بلنده ولیییی دوس دارم بلند تر باشه 😅عاشقققققق نی نی ا مخصوصاااا دوقلو مخصوصا پسر دختر باشن اوخدااااا بخورمشون🥺😍۱۴۰۴ قراره بهترین سال زندگیم باشه اومدن عشقم عقدم و خیلی اتفاق هاش شاد دیگه😅زن داداشمو خیلی دوسش دارم واقعاااا لایق خوشبختی میشه دعااا کنید کار داداشم جور بشه زندگیشون قشنگ بشه🥺خواهرزاده هام عشقمن دنیامن زندگیمن دوسشون دارم عشق های خاله 😘😘😘خواهرام هم درد گرفته ها خیلی با هم خوبن من موندم وسط شون یبار نشد منو ببینن 😅🙃راستی من یه دنیای خیالی با یه خانواده خیالی و یه شوهر خیالی دارم که خیلی خر پولن🤣🤣🤣 تنها راه اتصال من به اونا فقط آهنگه 😅تنها کسی که باهاش حرف میزنم خودمم خودم هم به خودم راه حل نشون میدم و خودمم خودمو آروم میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️۱۴۰۴/۲/۱۹ عقد کردیم منو و علی زندگیم 😍از وقتی تو اومدی زندکی داره روی خوش خودشو بهم نشون میده 🥲انگار خدا واسه همه عذابی که کشیدم یه علی فرستاده منو زنده نگهداره 

اعصاب خودتو خورد نکن محترمانه بگو پول کم ریختی اگر هم نظر با شوهرت بود به اندازه ای که کم ریخته اقساط بعدی رو نده بهت زنگ زد بگو از شوهرم بگیر یا نوبت شوهرت شد تو هم قسط رو نده این عوض اون میشه ناراحتی نداره بعدشم چرا کارت همسرت دست خواهرشه عجیبه؟

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

قسط آخرتو نریز اون ماهی هم ک واس شوهرت در اومده قسطتو نریز . دیگه هم پیششون قسط ننویس

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

مقصر خودتی که در قرعه کشی طایفه شوهر شرکت کردی.

البته من هم یک سری این کارو کردم ولی قضایایی پیش آمد که دستم رو داغ کردم که دیگه از این غلطا نکنم.

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام