2821
2789

اومدم برای مشتری ۲۵ هزارتومن بکشم. ۲۵ملیون کشیدم‌. صاحب مغازه هم گفت من پول ندارم برگردونم اخر شب میاد تو حسابم. طرف هم مسافر بود کوتاه نیومد . منم زنگ زدم داداشم پول براش واریز کرد . الان خیلی دلهره دارم که صاحبکار فردا پول به من میده یا نه. 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مگه 25میلیون پول داشت؟ 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

25 هزار تومن با یه اشتباه میشه 250

ته تهش دو و پونصد

چجوری 25 تومن زدی 😐😐😐

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

انشالله که چیزی نشه

ولی استارتر تو رسما یک پدیده ای

اشتباه اینه که 250 هزار میکشیدی یا نهایت دو و پونصد

نه 25 میلیون اخههه مسلمون

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
انشالله که چیزی نشهولی استارتر تو رسما یک پدیده ایاشتباه اینه که 250 هزار میکشیدی یا نهایت دو و پونص ...

دستگاه گیر داشت دکمه تایید کار نکرد ۳رقم رمز رفته اخر مبلغ 

2825
2823
2791
2779
2792