2777
2789
عنوان

روشنگران دوره دوم منطقه چهار

588 بازدید | 2 پست

سلام 

این تاپیک رو میزنم ، اگه کسی بعد ها قصد ثبت نام در این مدرسه رو داشت این اطلاعات رو داشته باشه . تاپیک رو هم باز میذارم ، سوالی دارید بپرسید.

من فقط دوره دوم بودم تو این مدرسه و راجب دوره اول چیزی نمی‌دونم. اول راجب قبولی های مدرسه بگم بهتون . قبولی های که می‌بینید اکثرا تعهدی هستن تو رشته دندون و پزشکی . کسایی که چه تو سایت مدرسه چه تو پیج به عنوان رتبه زیر هزار معرفی میشن حدود هشتاد ، نود درصد مربوط به  هنرستان روشنگران هست. کسایی که به عنوان قبولی های مدرسه می بینید یه بخشیش شامل پشت کنکوری های دبیرستان هست یه بخشیش دوازدهمی ها و یه تعدادی هم خودم هنوز نفهمیدم کی بودن چون کلا مال این مدرسه نبودن. یه چیز دیگه هم این که راجب رشته یا دانشگاه قبولی اون چیزی که اعلام میکنن با اون چیزی که دانش آموز واقعا قبول شده فرق می کنه.(در مواردی)

من به شخصه (البته خیلی از همکلاسی هام نظرشون این بود که) مشاوران مدرسه ، خوب نیستن . خودم خیلی چیزها ازشون پرسیدم که در جواب گفتن بعدا میگم که هیچ وقت هم نگفتن. در کل بگم دروغ زیاد میگه این مدرسه.

دبیرای تخصصی تو زمان من ، دبیرای خوبی بودن و به شخصه خیلی راضی بودم ، دبیرای تخصصی تو پایه دوازدهم به جز درس زیست اصلا خوب نبودن . و تو سال دوازدهم تعداد خیلی زیادی از بچه ها معلم خصوصی گرفته بودن یا فیلم می‌دیدن . یا اگه تدریس  معلم رو متوجه نمیشدی مشاور دوازدهم معلم خصوصی معرفی می کرد (خب اگه اون معلم خصوصیه بهتر بود همون رو می‌آوردید تو مدرسه) 

مدرسه رو یه سری چیزها خیلی حساسه در حدی که یا از انظباط کم می کنه یا اخراج می‌کنه به طور کل . مثل اینکه شما نباید دست به ابروهات بزنی اگه بفمهن اخراجی . رو هد هم خیلی حساسن و مواقعی هم انظباط کم میکنن . مشاور تو سال دوازدهم اصلا دلسوز نبود حقیقتا اصلا براش مهم نبود که اگه افت کردی یا نمره هات پایینه و ... . 

امکانات خاصی مدرسه ارائه نمیده با اینکه غیر انتفاعیه . 

ساختمان مدرسه یه خونه بوده . حیاط پارکینگ هست. 

معاونا روی سری چیز های خیلی بیخود گیر میدن .

ما دو تا آهن ربای هم نام بودیم که هم رو دفع می کردیم

به شخصه من برای شعبه تهرانپارس مخالف هستم

البته شعبه تهرانپارس همیشه بهتر بوده .

که الان دارن میرن هروی 

جای دوره اول هم دبستان اومده 

و

دوره اولی ها میرن ساختمون دبیرستان

دوره اول هم تاکید می‌کنم تهرانپارس خیلی خوبه 

دبستان و باخبر نیستم

بنده دانش آموخته این مدرسه از دوره اول هستم‌

فقط با بخش معاون ها به شدت موافقم .

به شخصه من برای شعبه تهرانپارس مخالف هستمالبته شعبه تهرانپارس همیشه بهتر بوده .که الان دارن میرن هرو ...

من راجب دوره دوم گفتم صرفا تجربه شخصی من از دوره ای بود که اونجا تحصیل میکردم 

ممکنه الان متفاوت باشه 

ما دو تا آهن ربای هم نام بودیم که هم رو دفع می کردیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.