به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.
به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲
دوستم من باید برم جایی .ممنونم بابت مهربونیت.دوست دارم😘😘😘😘😘🌹
فداتشم گلم برو عزیزم قابلتو نداشت بخاطر قولی بودش که بهت داده بودم😍
خیلی قشگ بودن .خیلی ممنونم .خیلی دلم باز شد .ایشالا هر چی که از بخوای بهت بده.دوست دارم دوستم.من فعل ...
چشمای قشنگت زیبا میبینن گلم.منم عاشق شمالم مثل خودت.مرسی از دعای خیرت مهربونم.برو عزیزم در پناه خدا باشی😘😍
واقعا فردا بارونه؟ تف تو این شانس این چند روز هوا بهاری عالی بود دلم میخواست برم بگردم تو بازار کسی نبود بچمو نگهداره حالا فردا شوهرم خونه ست بچه نگهمیداره بارونه بخشکی شانس