2777
2789
واقعا فردا بارونه؟ تف تو این شانس این چند روز هوا بهاری عالی بود دلم میخواست برم بگردم تو بازار کسی ...

عزیزم اون روزی که ایشون‌گفتن آذرماه بوده نه الان!

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اووو برگامممم تاپیک چجوری به روز شده دقت نکردم🤣

چون پست جدید گذاشتیم به روز شده عزیزم

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

پس ماهایی که داریم زندگی میکنیم چیه کیفیت روستا صد درصد بهتر از شهر همه چی طبیعی نفسی که توی روستا ...

من خودم روستام

زندگی فقط نفس کشیدن نیست عزیزم

زندگی یعنی داشتن شغل داشتن جایگاه اجتماعی تحصیلات باشگاه پول

زندگی یعنی داشتن امکانات که توی روستا هیچ کدوم از اینا نیست

من خودم روستامزندگی فقط نفس کشیدن نیست عزیزمزندگی یعنی داشتن شغل داشتن جایگاه اجتماعی تحصیلات باشگاه ...

روستاهای الان خیلی با امکانات شدن بعدش جایگاه اجتماعی نفهمیدم یعنی حتما باید اداری باشی کارمند باشی هرکس انتخاب میکنه چجوری زندگی میکنه روستایی که خونه مال خودشه چندتا گاو گوسفند و مرغ و خروس داره به نظرم خیلی جایگاه اجتماعیش بالاتر از شخر نشین هایی هست که تویه خونه اپارتمانی اجاره ای و یه حقوق کارمندی بخور نمیر دارن زندگی میکنن

روستاهای الان خیلی با امکانات شدن بعدش جایگاه اجتماعی نفهمیدم یعنی حتما باید اداری باشی کارمند باشی ...

شما یه جوری توصیف کردی انگار روستایی ها شاهانه زندگی میکنن و شهری ها برده داری😂

روستا هرچقدرهم که امکانات داشته باشه هرگز مثل شهر نمیشه عزیزم

توی شهر همه چیز هست انواع پزشکای متخصص بیمارستان دانشگاه فروشگاه های بزرگ ترمینال ایستگاه های اتوبوس و خیلی چیز های دیگه

از طرفی همه شهری ها فقیر و اجاره نشین نیستن اکثرا وضع مالی خوبی دارن

شما یه تحقیق بکنی متوجه میشی درصد بالایی از کمیته امدادی ها روستایی هستن فقر توی روستا بیشتره

توی شهر خیلی خوب میشه زندگی و پیشرفت کرد کار میکنن زندگی میکنن مسافرت میرن و همه چیزشون روی رواله

اما شمایی که میگی مرغ و گاو و گوسفند باید هرروز بدون مرخصی بهشون رسیدگی کنی حیوون مگه حالیشه جمعه ها تعطیله

برای خیلی از کارام باید یه مسافت طولانی با این کرایه ها بری شهر

البته نگاه آدما متفاوته 

از نظر من روستا واسه بازنشسته هاست 

اگه شهر خوب بود بیشتر جمعیت جهان توی شهر ها زندگی نمیکردن

مهاجرت معکوس از روستا به شهر تو کشور ما بیداد میکنه