2777
2789

بله

بعد اتمام هر دوره مصرف، بسته به بدنتون تا ده روز هم ممکنه طول بکشه 

راستی مواظب وزنت هم باش 😅 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ماه قبل از ۱۰ عدد قرص فقط ۸ تا قرص مصرف کردم عادتم بصورت لکه بینی شروع شد 

میگن دوفامد دوزش بالاست 

دل کسایی رو میشکنی که اصلا برات مهم نیستن ولی کارماشو سر کسی پس میدی که خیلی برات مهمه😊

بلهبعد اتمام هر دوره مصرف، بسته به بدنتون تا ده روز هم ممکنه طول بکشه راستی مواظب وزنت هم باش 😅

مگه وزن رو زیاد میکنه؟

دل کسایی رو میشکنی که اصلا برات مهم نیستن ولی کارماشو سر کسی پس میدی که خیلی برات مهمه😊

چرا عزیزم وزن رو زیاد می‌کنه ؟

کلا داروهای هورمونی روی اشتها و تجمع آب میان بافتی بدن تاثیر میذارن 

به من گفته بودن قرص ال دی ( سیپروترون کامپاند) اینطوره ولی من باهاش حتی لاغر کردم ولی با دوفامد دو ماهه ۸ کیلو اضافه کردم پرخوری عصبی بهم داد 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
من الان چهار روزه درد شدید دارم مثل پریود ولی نمیشم

دکترم گفت تا ده روز بعدش هم ممکنه زمان ببره 

من یک هفته بعد اتمام یک بسته میشدم و خونریزی کم و کوتاه 

کلا دو دوره استفاده کردم