2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تو حموم ماسک مو میزنم اما بیرونم میخوام ماسک بزنم سرم مو حس میکنم چرب نشون میدع یا تاثیری ندارن ی ...

سرم مو ارگان من میزنم چرب نیست و چربی هم نشون نمی‌ده تاثیرش هم خیلی خوبه من سه ساله دارم استفاده میکنم راضیم 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_torq.jpg

😂ریزش نمیاره ؟میگن نرم کننده ریزش مو میاره مامانبزرگم لطیفه میزد ریزش داشت الان نمیزنه دیگ ریزشش قط ...

انقدرررررر مو دارم که وحشتناک اندازه کله 4 نفر مو داره سرم همش مجبورم کوتاه کنم تا اذیت نشم، موقع عروسیا هیچ شینیون کاری از پس موهام بر نمیاد، هم زیادن هم ضخیم هم سنگین

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

انقدرررررر مو دارم که وحشتناک اندازه کله 4 نفر مو داره سرم همش مجبورم کوتاه کنم تا اذیت نشم، موقع عر ...

خوش به حالت 😂من تار موهام نازک و نرمه حجم موهام معمولیه ولی دوس داشتم پر تر باشه 

خوش به حالت 😂من تار موهام نازک و نرمه حجم موهام معمولیه ولی دوس داشتم پر تر باشه

تازه ی مدت هرکاری ک باعث ریزش مو میشه رو انجام می‌دادم ک فقط کم شن اینا😂موهامو زیر دوش شونه میکردم، هر روز سشوار میکشیدم، ولی کم نشد....

تازه ی مدت هرکاری ک باعث ریزش مو میشه رو انجام می‌دادم ک فقط کم شن اینا😂موهامو زیر دوش شونه میکردم، ...

😂😂وااای وای وای حالا من ی چیکه شامپویی که مناسبم نباشه بزنم حس میکنم ریزش گرفتم 😂سشوار از فاصلع دور میزنم 

یکی بیاد شامپو برای نریزش مو درست کنه خیلی از سمت کسایی که مثل شمان حمایت میشه 😂😂

😂😂وااای وای وای حالا من ی چیکه شامپویی که مناسبم نباشه بزنم حس میکنم ریزش گرفتم 😂سشوار از فاصلع د ...

اره😂بیا موهانو تقسیم کنیم پس