2777
2789
عنوان

برنامه نویسی

64 بازدید | 12 پست

سلام ب همگی من ۲۲ سالمه دختر ی سال و نیمه دارم

تصمیم ب شروع یادگیری برنامه نویسی دارم یهو علاقه مند شدم 

واینکه درآمدش برام مهمه 

ازتون میخوام ک اگه خودتون یااشناهاتون تک این رشته هستید بهم کمک کنید

درمورد درامد 

چ رشته هایی ازش خوبه

کدوماش پردرآمد 

البته دورکاری

پروژه هاش و از کجا بگیریم

ماهی چقد میش درامد داشت اگه جدی دنبال کرد و یاد گرفت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشگاه چی خوندیدیپلم چی داری

من رشته ام تجربی معدل۲۰

یادگیری عالی مخصوصا ریاضیات 

و اینکه خیلی جزئيات و مفهومی درس میخونم

تا‌نفهمم این از کجا اومده و واس چب اومده این سوال یا فورمول ول کن نمیشم😅

من پسرخاله ام میخونهباید حدود ۳ تا ۴ سال دوره ببینی بعد تو لینکدین کار پیدا کنی

میش بگی درآمدش چطوری 

بعد چ زبان هایی خونده و چ رشته ایی داره کار میکنه 

من رشته ام تجربی معدل۲۰یادگیری عالی مخصوصا ریاضیات و اینکه خیلی جزئيات و مفهومی درس میخونمتا‌نفهمم ا ...

از سی شارپ شروع کن

کلاس حضوری بری بهتره

بعد ببین بازم میخوای ادامه بدی یا نه

بیا تگم کن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
چرا ادامه ندم یعنی سختهسی شارپ مربوط ب چ کارهایی هست

چون هنوز درک درستی از برنامه نویسی نداری

شایدم بخاطر جو حال حاضر درباره درآمد برنامه نویسی باشه که فکر می‌کنید خیلی سریع به درآمد میرسید

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

سلام برای شروع برنامه نویسی باید با زبان سی پلاس پلاس شروع کنید ، هم دوره ی آموزشی بصورت غیرحضوری هست هم میتونید بصورت غیرحضوری پروژه بگیرید( بیش از ۸۰٪‌ برنامه نویسان بصورت دورکاری مشغول به کارند یعنی ربطی نداره شما شهر زندگی میکنی یا روستا یا کلانشهر ) برای برنامه نویس شدن رشته و تحصیلات اهمیتی نداره چون در دانشگاه به شما برنامه نویس شدن یاد نمیدن ، اینکه از کجا پروژه بگیرم هم تا زمانی که شما یاد نگرفتی سوال بیهودیه ! برنامه نویسی شاخه های مختلف داره هر شاخه برای خودش شغل های متنوع و راه های مختلف درآمدزایی داره اینکه الان این سوالو میکنید شبیه به اینه که شما میخای نجاری یاد بگیری ولی میگی این میزی که هنوز نساختم رو کجا بفروشم؟!‌ خب من بگم ببر تو بازار بفروش وقتی میزی وجود نداره چطوری میخای بفروشیش ؟ 

و اینکه حرف آخر برای برنامه نویس شدن از هرکسی مشورت و سوال نپرس من زیاد دیدم سوالات اشتباه راهنمایی های اشتباه باعث میشه ادم از اون زمینه زده بشه بهتره یه دوره جامع و کامل تهیه کنی که از یه مدرس با تجربه هست و باهاش ادامه بدی مثل دوره ی دوازده قدم شروع برنامه نویسی که در سایت آواسام برگزار شده