2777
2789
عنوان

شما باشید با این عروس چیکار میکنید

715 بازدید | 29 پست

سلام

پسردایی من سه ماهه عقد کرده

و ماهم درگیر تعمیرات هستیم و نمیتونیم پاگشا کنیم

زن دایی من با خانواده خودش و قایمکی پسرشو نامزد کرد 

مادر من و خاله هام از بقیه شنیدن و وقتی میگفتن همچین چیزی نیست شایعس مردم فکر میکردن اینا میخوان پنهان کاری کنن

بعدش موقع عقد پسرش یکی از خانوادش کادو نداد و میگفت عمه ها و عمو کادو ها باید فلان قدر بدید آبرو داری کنید

باید هرکدوم از عمه ها فلان مقدار بدید تالار بگیریم خرج زیاده

بعداز عقد هم مرتب تیکه میپروند که پس کی میخواید پاگشا کنید درصورتی که خانواده خودش حتی یک نفر پاگشا نکردن 

خالم بدون رودروایسی بهش گفت انقدر به ما میگی خب چرا خانواده خودت یکیشون پاگشا نکرده؟میگه خب شاید نتونن نمیتونم که مجبورشون کنم

اینجا رسمه وقتی خانواده عروس یا داماد پاگشا میکنن خاله و عمه و عمو و...رو هم میبرن

وقتی خودش خانواده عروسش رو پاگشا کرد فقط  خواهر و برادراش و برادرزاده و خواهرزادش دعوت کرده

وقتی هم خانواده عروس اونا رو دعوت کردن باز فک و فامیل خودشو برده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من کلا به اینکه کی چی گفته نگاه نمیکنم 

همیشه چک میکنم طرف چقدر اورده 

بعد در حد کادو خودش بهش میدم نه بیشتر نه کمتر 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

مادرم و خاله هام انقدر دوسشون داشتن ارث های چندمیلیاردی رو بهشون بخشیدن

و یکی از خاله هام گفت سهمم رو میخوام

پسردایی هام و زن دایی و دایی ها کُلی بد و بیراه گفتن

بعد همین دایی و پسردایی ها، زن دایی ها رو بردن محضر ببخشن ارث رو

فقط از ماها طلبکارن

از وقتی هم ارث رو بهشون بخشیدیم دیگه کلاً بدتر شدن بدرفتاری میکنن مثل کسی که کارش تمام شده با طرف ولی مواقعی که لازممون دارن طلبکار میشن

یبار دیگه زن داییم گفت چرا دعوت نمیکنید چی بهش بگم؟

مادرم تحت فشارمون میزاره همش میگه دعوت کنیم

منم آزمون دارم و خواهرمم دانشگاهه و دست تنهام

زورمم میاد کُلی بریز و بپاش کنم برای اینا

چون زن داییم دستورم میده میگه باید خانواده عروسم از پدر و مادر تا خواهر و دامادشونو دعوت کنید

بگو‌نداری جای گرون گرفتنت چیه 

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

یبار دیگه زن داییم گفت چرا دعوت نمیکنید چی بهش بگم؟مادرم تحت فشارمون میزاره همش میگه دعوت کنیممنم آز ...

خب مادرت خودش دعوت کنه تو چرا باید دعوت کنی؟

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
فقط زن دایی اتبعد عمه چیکار کنه ؟ این زن دایی ها رو آدم کن والا شوهر عمه پول بده پسر داداش زنش بیرون ...

خیلییی پرو و طلبکارن

اون یکی که تیکه پرونده چندوقت پیش که‌عمه های بچم بدرد نمیخورن کمک کنن یکی شیر خشک‌بخره یکی پوشک برا بچم دوسش ندارن

حوصله جنجال های مادرم رو نداشتم جواب ندادم

پررو برای اینکه بگن پسر زیاد داره الان بچه ششم رو بدنیا آورده 

انتظار داره بقیه از زندگیشون بزنن برای اون

خب مادرت خودش دعوت کنه تو چرا باید دعوت کنی؟

خب من دختر خونم

مادرمم کارشو میکنه ولی زحمتش برای منه

اگر چندمدل غذا و سالاد و دسر و کوفت و زهرمار براشون آماده کنم تا سالها سرکوفت میزنه که تو با خانواده من مشکل داری

یبار دیگه زن داییم گفت چرا دعوت نمیکنید چی بهش بگم؟مادرم تحت فشارمون میزاره همش میگه دعوت کنیممنم آز ...

بگو ما ارث رو بخشیدیم هزینه کادو عقده عروسی وپاگشآ هم بااون حساب کردیم تو عروسی شمارو مجبوری دعون می کنن بگن ما خوبیم بعدش دیگه محل نمیذارن

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.