2777
2789

تو بیوم 🤣🤣چطوری پاک کنم کلا اشتباه شده دو تا بچه دارم 

دنیا پر از قشنگیه درست نگاه کن 🌚🫧️  کاربر قدیمی هستم توان شنیدن حق رو نداشتن گزارش زدن 🤗

هر سه تاشونم ۴ سالشونه اما فقط یکیشون اسم داره🥴😂😂

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

هر سه تاشونم ۴ سالشونه اما فقط یکیشون اسم داره🥴😂😂

کلا اشتباه شد یه پسر ۴ ساله دارم 

یه دختر ۲ ساله 

دنیا پر از قشنگیه درست نگاه کن 🌚🫧️  کاربر قدیمی هستم توان شنیدن حق رو نداشتن گزارش زدن 🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان که درسته

عزیزم من ۳ تا بچه ندارم 

یه دختر و یه پسر دارم 

اشتباهی زدم ۳ تا پسر الان مونده حذف نمیشه 

@niniyar_3  

سلام

این قسمت تیکر و وضعیت خیلی وقته خراب شده.

🟧 قبلا یک قسمتی داشت برای حذف وضعیت ... الان آن قسمت کلا نیست.

🟨 الان من دیشب تعداد بچه رو زدم ۲ تا الان هیچ گزینه ای برای حذف یا ویرایش نداره.

ممنون

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

@شانزدهمین_کاربریی‍ اون کاربریت تعلیق مشکی شده ؟😂😂😂

ببخشید من شمارو میشناسم؟🤔

آها فکر کنم کاربری های دیگتو میشناسم😁

حالا که انقدر کنکاوی باید بگم نه تعلیق مشکی نشده خوشحال نباش😁

ببخشید من شمارو میشناسم؟🤔آها فکر کنم کاربری های دیگتو میشناسم😁حالا که انقدر کنکاوی باید بگم نه تعل ...

😂😂موندم این همه خطو از کجا میاری 

😂😂موندم این همه خطو از کجا میاری

والا من موندم شما چطور این همه کاربریُ با زندگی های مختلف مدیریت میکنی

خط پیدا کردن که کاری نداره

اون مدیریت کردنه که خیلی سخته

آفرین بهت با این سن کم خوب از پسش بر میای

والا من موندم شما چطور این همه کاربریُ با زندگی های مختلف مدیریت میکنیخط پیدا کردن که کاری ندارهاون ...

ببین منو 

خودتو بکشی هم نمیتونی سابقتو تو این سایت درست کنی چون تقریباً نصف سایت شانزدهمین کاربری معروف رو میشناسن ! 

و منم می‌دونم این هویتت دروغه 

پس دلتو خوش نکن 

تصمیم گرفتم از این به بعد ارزش خودمو با حرف زدن با تو نیارم پایین 

کامنت هات حذف میشه