2777
2789
عنوان

کیا با کاهش وزن تنبلی تخمدانشون خوب شد

| مشاهده متن کامل بحث + 26262 بازدید | 64 پست
منم دارم رژیم میگیرم ۸۱ بودم الان ۷۰ ام

چ رژیمی .من خونه دارم و کار زیادی ندارم بخاطر همین کم تحرکم مجردیم خععععلی فعال بودم مث فرفره هیکلم خیلی عالی بود الان بد قواره شدم 

به امید نی نی دار شدنم.یعنی میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه هاهروزپیاده روی بریدگردش خون روبهترمیکنه وخوترسانی به تخمدانابیشترمیشه وفعالشون میکنه 

من تواین 3ماه درسته هروزپیاده روی کردم ولی غذاموخیلی زبادکم نکردم تودوماه 4کبلوکم کردم قبلا100گرم هم کم نمیکردم بزور

فقط اینکه موفع اقدام هم میشه پیاده روی روداشت؟

وخدایی که بشدت کافیست
بچه هاهروزپیاده روی بریدگردش خون روبهترمیکنه وخوترسانی به تخمدانابیشترمیشه وفعالشون میکنه  من ...

اره میشه داشت اما از نیمه دوم پریود به بعد هر رورزشی سبک تر انجام بشه

خدا جونم ینی میشه منم مامان شم؟؟؟
براتون درخواست دوستی فرستادم که از هم بی خبر نباشیم .هر نکته ای درمورد تنبلی دستمون امد بهم بگیم باش ...

فدات ایشالا مشکل همه حل شه💋💋💋💋

دوستان لطفا برا بچه دار شدنم دعا کنین  
نه من داشتم ولی ورزش و رژیم لاغر شدم دیگه نداشتم .البته اگه چاق بشین یا شیرینی زیاد مصرف کنین باز می ...

من 21سالمه و دخترم 80کیلوم سونو دادم گفت تنبلی داری ولی هرماه منظم پریود میشم اما خیلی میترسم.از علاعمش موی زاعد زیر ناف و نازک شدن ساقه مو رو دارم الان بنظرتون با کاهش وزن خوب میشم یا ن؟چوم 15کیلو اضافه وزن دارم...

من 21سالمه و دخترم 80کیلوم سونو دادم گفت تنبلی داری ولی هرماه منظم پریود میشم اما خیلی میترسم.از علا ...

صد درصد درست میشه.خیلی زیاد تاثیر داره.در کنارشم براتنظیم هورمونا ویتامین ث جوشان با ای بین غذاهات بخورهم صورتت موقع لاغری خراب نمیشه و کلاژن سازی میکنه هم هورمون رو تنظیم

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
من تنبلی دارم سه ماه پیاده روی میکنم روزی یساعت اینماه میرم سونوببینم وضعیتم تغیرکرده یانه البته اگه ...

سلام.عزیزم.شما با پیاده روی تنبلی تخمدانتون برطرف شد

ب زودی زود منم مامان میشم مطمئنم 😍