2777
2789

سلام عزیزان .. من برای پسرم دو روزه غذای کمکی فرنی رو شروع کردم ولی امروز همش حالش ید بود تهوع داشت و بالا میاورد به نظرتون به خاطر فرنی اینطوری شده ؟ چیکار کنم الان ؟

چن ماهس عزیزم؟

زیادندادیش؟

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اولین بار با یه قاشق سر خالی مربا خوری شروع میکنن و یک استکان آب که خوب میپزه تا جا بیوفته و کلا بشه دو تاسه قاشق 

چقدر دادی؟چند ماهشه؟

من در کشوری زندگی میکنم که قانون فقط برای فقرا اجرا میشود.ثروتمندان گویی از اجرای قانون در امان هستند.

من اولین بار فرنی رو با شیر درست کردم بهش دادم تا ۳روز وحشتناک استفراغ میکرد

بعد که با آب بهش دادم راحت بود

به تعداد آدمهای روی کره ی خاکی، تفاوت فکر و نگرش وجود دارد!! پس این را بپذیر: "کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست؛ انسان دیگریست!"

البته فقط یه قاشق چاییخوری شیر ریختم ولی همونم براش سنگین بود

تا دوهفته بهش ندادم بعد دوهفته دوباره بهش دادم

به تعداد آدمهای روی کره ی خاکی، تفاوت فکر و نگرش وجود دارد!! پس این را بپذیر: "کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست؛ انسان دیگریست!"
کلا یه قاشق مربا خوری آرد برنج ریختم با پنج قاشق مربا خوری شیر.... کم بود

حدس میزدم

بخاطر شیر بوده

دکتر بهم گفت شیر برای معدشون سنگینه

من دفعه های بعد با إرد برنج و آب و یه تیکه نبات درست کردم 

دقیقا دخترم یک کیلو وزن کم کرد سر استفراغهاش

خیلی بد بود

حتی شیر خودمم میخورد استفراغ میکرد

الهی بمیرم یادمه با استرس مک میزد