2777
2789
عنوان

بلاخره...

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 50 پست
خب خیالم راحت شد خدا رو هزار مرتبه شکر  پس دستتو بزار رو زانوت توکل کن به خدا دوباره شروع کن ز ...

از دعای شما دوستای خوب انشاالله که بتونم

اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟   نمیدونید؟؟؟😕.     واقعا براتون متاسفم 😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مادرم ازدواج کرد ... خداروشکر مرد خوبیه ولی مادرمم زندگیه خودشو داره مثل خونه ی پدریم نیس دیگه ا ...

دلم به زندگی مامانم خوشه فقط برای خودشون خوش باشن من دورا دور خوشم از خوشیش 

اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟   نمیدونید؟؟؟😕.     واقعا براتون متاسفم 😂😂😂

انشاالله مامان خوبي برا بچه هامون باشيم اينده رو با توكل به خدا بسازيم همه مشكل هاي جورواجور دارت استارتر انشاالله خدا پشت ى پناهت

🍀خدايا سپاس گذارم كه هستي🙏💏👨‍👩‍👧❤️💛💚💙💜💞💕

مرسی که اومدیناینجا خوندین چقد خوبه که یجایی هست که میشه حرف زد بقیه برات دعاکنن دلمو به هین چیزای کوچیک با ارزش خوش میکنم تا بتونم زندگیمو بسازم با دعای شما دوستان

شايد 😁😁😁

خدا بهت خیر برکت بده که تو غمای خودم گمو گور بودم ولی خیلی خندیدم  بخاطر اشتباه باحالت

دوستان اینقدر حرف شنیدم و طعنه توی این سه سال زندگی با شوهرم از خودشو خانوادش که نمیدونم کدومو بگم که هرکدوم کتابیه .... بعد فوت بابام 1سال بعدش ازدواج کردم .. توی عقد شوهرم گفت تو بچه ی اصلیه این خانواده نیستی اینو مادرت فردای روز خواستگاری به ما گفت .... 19 سال زندگی رو سرم اوار شد اونشب ولی چون واقعا پدر و مادر خوبی بودن به روی خودم نیاوردم تا الان که میدونم این قضیه رو چون مادرم بخاطر وظیفه ی شرعی بهشون گفته بود که بعدا از جایی نشنون دردسر شه ولی قول گرفته بود که به من نگن که یشب توی دعوای عقد شوهرم بهم گفت ....این ازین ... سرکوفتا بماند ... نداشتن خواهر برادر ... فامیلای پدری ولم کردن... خاله دایی نمیدونم کجان ... خلاصه تنهامممم خییییییییلی دلمم به شوهرم گرم نیس کم بهم بدی نکرده دلم باهاش صاف نیس ...

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
الان كجا زندگي ميكني ؟ درامد داري؟؟

خونه رو به نامم کرد در امدی ندارم بجز یه پس انداز کوچیک باید از فردا بیوفتم دنبال کار ...