2777
2789
عنوان

بلاخره...

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 50 پست

توکل کن دوباره زندگی روی خوششو بهت نشون میده انشاالله.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ان مع العسر یسرا..........من بزودی و به لطف خدای مهربونم مادر میشم.خدایا شکرت میدونم که ناامیدم نمیکنی میشه صلوات بفرستین ..‌‌‌‌‌
منو از چندتا پله بخاطر اینکه حالم خدایی خوب نبود که مامانشو اینارو دعوت کنم انداخت پایین بچمو کشت .. ...

به گذشته فكر نكن انشاالله روزهاي خوبي در پيش داشته باشي

🍀خدايا سپاس گذارم كه هستي🙏💏👨‍👩‍👧❤️💛💚💙💜💞💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگو خدا رو داري هنسرت و پسرت 

همسرم یروز خوبه یروز بد ... دلم از دست خانوادش خووووووونه ... مادرم زنده س خدا سایشو نگه داره ولی اینقدر از فوت ناگهانی پدرم هنوز شوکه ام هرثانیه میترسم مادرمم از دست بدم ولی تنهام ... یه حس بدی تو جونمه داره میخوره روحمو یه بغضی خفم میکنه همیشع مث سنگ توی گلومه 

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
چي شده استارتر

خیلی چیزا شده تو ۲۲سال سن همه اتفاقا باهم برام افتاد فوت پدر ازدواج مجدد مامانم گیر ناپدری بد که شوهری بهم داد که بدبختم کرد سقط بچه الانم طلاق..

اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟   نمیدونید؟؟؟😕.     واقعا براتون متاسفم 😂😂😂
نه اصلا هیچ وقت نه عاشقش بودم نه دوستش داشتم

خب خیالم راحت شد خدا رو هزار مرتبه شکر 

پس دستتو بزار رو زانوت توکل کن به خدا دوباره شروع کن زندگیتو از نو بساز .یه جوری بساز که گذشتت پیشش کم بیاره ...توکل کن به خدا 

لا حول ولا قوه الا بالله
اگه زنا شوهر خوبی داشته باشن احساس تنهایی نمیکنن حتی اگه خانواده نداشته باشن

همون دیگه  ..... خوبیش اینقدری نیس دلم گرم باشه

همسرم یروز خوبه یروز بد ... دلم از دست خانوادش خووووووونه ... مادرم زنده س خدا سایشو نگه داره ولی ای ...

اخي دركت مي كنم همه گاهي همين جوري پر از غصه و ناراحتي مي شن چه مي شه كرد هيچ ادمي نيست هم شوه ش عالي باشه هم خانىاده شوهرش هميشه از يه جايي بايد بكشيم 

🍀خدايا سپاس گذارم كه هستي🙏💏👨‍👩‍👧❤️💛💚💙💜💞💕
توکل کن دوباره زندگی روی خوششو بهت نشون میده انشاالله.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ممنون از دل مهربونت❤️

اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟   نمیدونید؟؟؟😕.     واقعا براتون متاسفم 😂😂😂
خیلی چیزا شده تو ۲۲سال سن همه اتفاقا باهم برام افتاد فوت پدر ازدواج مجدد مامانم گیر ناپدری بد که شوه ...

منم مادرم ازدواج کرد ... خداروشکر مرد خوبیه ولی مادرمم زندگیه خودشو داره مثل خونه ی پدریم نیس دیگه اونجا 

همسرم یروز خوبه یروز بد ... دلم از دست خانوادش خووووووونه ... مادرم زنده س خدا سایشو نگه داره ولی ای ...

الهی بمیرم برات دارم زیارت عاشورا گوش میدم برات دعا میکنم آرام شی

چرا رفتی ؟چرا من بیقرارم
استارترمرده ؟؟؟

نه عزیزم  خانوم هستم