بلاخره از کسی هیچ وقت دوستش نداشتم جدا شدم خدایا پدرمو گرفتی دوستو ازم گرفتی چیزی که نخواسته بودم از اولم ازم گرفتی البته خودم ازش جدا شدم ولی خداجون خودت زمینشو درست کرذی تا جدا شم بچه به دنیا نیومدمم که گرفتی تو سن کم اینقدر تنها بی کسو کار شدم روح سرگردون شدم من دیگه یه ادم زنده نیستم من روح سرگردونم تو این دنیا بابا کجایی اخه چرا به خوابم نمیای من که ایننن همه سختی کشیدم چرا یه بار به خوابم نیومدی بگی دخترم من پیشتم پشتتم از اونجا حواسم بهت هست بابا بچه من الان پیش تو یعنی؟؟؟ بابا من که طعم پدری نچشیدم واسه بچم پدری کن....دوستان دعا کنین بتونم رو پاهام دوباره وایسم دعا کنین کمر راست شه دلم که دیگه دل نمیشه ای خدا خستم ............................................
اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟ نمیدونید؟؟؟😕. واقعا براتون متاسفم 😂😂😂
مرسی که اومدیناینجا خوندین چقد خوبه که یجایی هست که میشه حرف زد بقیه برات دعاکنن دلمو به هین چیزای کوچیک با ارزش خوش میکنم تا بتونم زندگیمو بسازم با دعای شما دوستان
اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟ نمیدونید؟؟؟😕. واقعا براتون متاسفم 😂😂😂
دوستان اینقدر حرف شنیدم و طعنه توی این سه سال زندگی با شوهرم از خودشو خانوادش که نمیدونم کدومو بگم که هرکدوم کتابیه .... بعد فوت بابام 1سال بعدش ازدواج کردم .. توی عقد شوهرم گفت تو بچه ی اصلیه این خانواده نیستی اینو مادرت فردای روز خواستگاری به ما گفت .... 19 سال زندگی رو سرم اوار شد اونشب ولی چون واقعا پدر و مادر خوبی بودن به روی خودم نیاوردم تا الان که میدونم این قضیه رو چون مادرم بخاطر وظیفه ی شرعی بهشون گفته بود که بعدا از جایی نشنون دردسر شه ولی قول گرفته بود که به من نگن که یشب توی دعوای عقد شوهرم بهم گفت ....این ازین ... سرکوفتا بماند ... نداشتن خواهر برادر ... فامیلای پدری ولم کردن... خاله دایی نمیدونم کجان ... خلاصه تنهامممم خییییییییلی دلمم به شوهرم گرم نیس کم بهم بدی نکرده دلم باهاش صاف نیس ...
زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!