2777
2789
عنوان

تورو خدا کدومتون انگلیسی خوب بلده تقریبا

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 19 پست
اون اسم پروفایله این شخصی ک پیامو داده ب خوزه کارلوس پیامو داده

اوووو تازه فهمیدم

فکر کردم به من پیام داده😞😞😞😞

اها

فکر کرده من خوزه کارلوس هستم!

من رو اشتباهی گرفته!

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...
اون اسم پروفایله این شخصی ک پیامو داده ب خوزه کارلوس پیامو داده

اوووو تازه فهمیدم

فکر کردم به من پیام داده😞😞😞😞

اها

فکر کرده من خوزه کارلوس هستم!

من رو اشتباهی گرفته!

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اوووو تازه فهمیدمفکر کردم به من پیام داده😞😞😞😞اهافکر کرده من خوزه کارلوس هستم!من رو اشتباهی گرفته ...

اره این پیامو ب کسی ب اسم خوزه کارلوس داده مثال من  میام پیام بدم شما مبگم سلام ناهید خانوم من میخام کرج دوستت شمارتو داده راهنمابیم کنی ابن خوزه کارلوس ک نوشته شخص طرف مقابلشه

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

اره این پیامو ب کسی ب اسم خوزه کارلوس داده مثال من میام پیام بدم شما مبگم سلام ناهید خانوم من میخام ...

من اولش ترجمعه شما رو درست نخوندم.فکر کردم گفته خودش خوزه کارلوسه. 

ممنونم ازت عزیزم

من اولش ترجمعه شما رو درست نخوندم.فکر کردم گفته خودش خوزه کارلوسه. ممنونم ازت عزیزم

فدات عیشگم

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید