2777
2789
عنوان

خانم های متاهل یه لحظه لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 73 پست
هرچی نفس عمیق میکشم ریلکس باشم نمیشهبه محض شروع دردش انقدر زیاده که فقط درد میفهمم فقط

معاشقه ندارید مگ:/

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودش ک راضیه نمیدونم ب روم نمیاره یا نه واقعا اوکیه

چیبگم والا مگه میشه شوهرمن چن روز نذاشتم گف برو خونه بابات ازترس وادادم والبته توهمون باکرگیم باردارشدم 😐

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

وای خدا من از یه آمپول میترسم دو ماه دیگه عروسیمه واقعا از الان استرس دارم با این کامنتا استرسم بیشن ...

اوووه همه ک مث هم نیستن 

مردت خرفه ای باشه اذیت نمیسی

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..