2777
2789
عنوان

اگنوگل یا ویتاگنوس

2091 بازدید | 53 پست

سلام دوستان ،،من دوساله دارم دارو میخورم که مامان بشم و نمیشه ،،تو همین سایت خوندم که خیلیا با ویتاگنوس و‌اگنوگل جواب گرفتن،منم این ماه میخام مصرف کنم ،ولی طریقه مصرفش رو نمیدونم ...چندتا سوال دارم 

از چه روزی باید شروع کنم به مصرف و‌تا چه روزی ادامه بدم ؟؟؟ویکی هم اینکه هردو رو باهم بخورم یا یکیش کافیه؟؟؟در کنارش رازیانه و عسل یا سیاهدانه و عسل هم بخورم اشکال داره؟؟

گاه زخمهایی که به‌پا داشته ام زیرو بم های زندگی را به من آموخته است 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1494508/ویتاگنوس-یا-آگنوگل

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 

مشکلت چی بوده ؟

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 

منم  قرصشو خریدم ماه قبل خوردم,با رازیانه و بو مادران....

خیلی امیدوار بودم نتیجه بگیرم,ک نگوفتم

بازم اینماه فقط اگنوگل و میخورم,امید به خدا

روزی دو تا از روز پنجم پری تا 21 پری بایدبخورید,اینو تو سایتش زده بود

ولی بچه های نینی سایت میگن,بی وقفه تا 6 ماه بخورید,تا باردار بشید

دخترکم! اصلا تو امدی تا حال ساده مرا ب بهترین حال تغییر دهی....شاید تو همان نشانه حول حالنا احسن الحال خدایی  
مشکلت چی بوده ؟

من تنبلی تخمدان دارم ،چندین دوره هم دارو خوردم و امپول زدم ولی با اینکه فولی های خوب داستم باردار نشدم

عزیزم یه تاپیک راجع به درمان تنبلی تخمدان با داروی گیاهی زدم راجع به ویتاگنوس هم توش نوشتم ,بخونش

مرسی گلم،لطف کردی،حتما میخونمش

عزیزم  من ناباوری داشتم .در به در همه چی گشتم.اما اخرشم با کم کردن وزن و رفتن مرتب دکتر حامله ش ...

الهی شکر که نتیجه گرفتی ،ایشالا همه منتطرا جواب بگیرن

من تنبلی تخمدان دارم ،چندین دوره هم دارو خوردم و امپول زدم ولی با اینکه فولی های خوب داستم باردار نش ...

برای تنبلی خوبه پریودت کامل منظم میشه 

رازیانه و عسل و سیاهدونه هم بخوری مشکلی نیست