2777
2789
عنوان

کاش پای بچم وسط نبود

456 بازدید | 28 پست

۲۷ ساله  که دارم  رنج وعذاب میکشم از بچگی تا الان خستم بسمه 

دلم میخاد چشامو ببندم ودیگه بیدارنشم 

این همه آدم تو دنیا شب میخابن و صبح بیدارنمیشن کاش منم یکی از اونا باشم من از دنیا سیرم 

خستم شهامت خودکشی ندارم 

من با نداری و گند اخلاقی های شوهرم ساختم 

دوستام روز به روز جوون تر وجا افتاده ترمیشن من پیرشدم 

امشب بهم میگه دیگه چکارکنم تو بری از این زندگی 

کاش جای داشتم میرفتم 

کاش منم خانواده داشتم 

کاش عرضه داشتم 

خستم دیگه خدااا

عزیزم هر کاری که از دستم برمیاد بگو انجام بدم 

صفر تا صد شنیون و میکاپ میتونم کمکت کنم خیاطی میتونم کمکت کنم بساط مغازه کوچیک 

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم هر کاری که از دستم برمیاد بگو انجام بدم صفر تا صد شنیون و میکاپ میتونم کمکت کنم خیاطی میتونم ک ...

ممنونم ازت الهی خیرببینی 

ولی به بن بست رسیدم دیگه هیچی غیر از مردن خوشحالم نمیکنه 

ممنونم ازت الهی خیرببینی ولی به بن بست رسیدم دیگه هیچی غیر از مردن خوشحالم نمیکنه

به بن بست فکر نکن تلاش کن سعی کن مستقل بشی مستقل که شدی جدا شود بچت هم پیش خودت کنار کسی نمون که نمیخادت 

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

تو ۲۷ سال واسه خودت پول جمع نکردی؟

چجوری پول جمع کنم من یه پدر معتاد داشتم که رحمش به شلوار پام نیومد ،

من یه عمر تو حسرت کوچیک ترین چیزا بودم 

به زور شوهرم داد یه آدم روانی بدتر ازخودش 

بقران قرص میخوردم نمیدوستم ماخاسته باردار شدم همون اول ازدواج 

هرچقدرم کارگری سر زمین مردم کردم شد خرج وخوراک و دوا درمون 

خودم

به بن بست فکر نکن تلاش کن سعی کن مستقل بشی مستقل که شدی جدا شود بچت هم پیش خودت کنار کسی نمون که نمی ...

دقیقا دوستمون درست میگه.

به آینده بچه‌ت فک کن. ریز ریز پس انداز کن . ریز ریز یاد بگیر پول درار. هیچی پثل یاد گرفتن معجزه نمی‌کنه. لازمم نیست وه درس بخدنی با همین اینترنت کلی کار میشه کرد

چجوری پول جمع کنم من یه پدر معتاد داشتم که رحمش به شلوار پام نیومد ،من یه عمر تو حسرت کوچیک ترین چیز ...

بمیرم برات چیزایی که بهت گفتم هرکدام که میتونی بگم

میدونم نمی‌تونی زندگیو یه دفه متحول کنی ولی چه کار خوب کوچیکی میتونی بکنی؟ همونو انجام بده...کاش کار ...

نمیدونم دیگه راه درست وغلط چیه 

هزار جور مرض گرفتم خودم بخدا 

خیلی سخته یکی بخاطر بی کس و کار بودنت هر روز و شب کتکت بزنه و بگه برو کاش جای داشتم بخدا یه روز نمیموندم من از بدبختی وبی کسیم موندم تو این خونه که هر روزش برام جهنمه

نمیدونم دیگه راه درست وغلط چیه هزار جور مرض گرفتم خودم بخدا خیلی سخته یکی بخاطر بی کس و کار بودنت هر ...

نمی‌دونم به کارت میاد یا نه ولی شماره ۱۲۳ شماره اورژانس اجتماعیه. بهشون زنگ بزن شاید تونستن کمکت کنن.