2777
2789
عنوان

کاش پای بچم وسط نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 28 پست
خدانکنه خواهر فقط برام دعاکن الهی خیر ببینی دعاکن خدا یه درخیری به روم بازکنه نجات پیداکنم از این جه ...

منم دعات می‌کنم.

هر وقت خواستی بیا همین تاپیک درددلتو بنویس اگه بتونم کمک می‌کنم خدا بخاد💔💔💔

چجوری پول جمع کنم من یه پدر معتاد داشتم که رحمش به شلوار پام نیومد ،من یه عمر تو حسرت کوچیک ترین چیز ...

خب تو که خرج خودت میدی چه نیازی به شوهرت داری که بخواد منت سرت بذاره

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخدا یه عمرخودش خون به دلم کرد بعد واسه اینکه یه نون خور کم از سرش بازکنه به زور شوهرم داد یکی از خو ...

امیدوارم یه روز بتونی کسب و کار خودتو داشته باشی و انقدر پیشرفت کنی که این روزا از یادت بره  فقط فک کنی یه کابوس بودن تموم شدن. الهی با دیدن موفقیتات پدر و شوهرت دست به دهن بمونن عزیزم🙏🏻❤🌷

خب تو که خرج خودت میدی چه نیازی به شوهرت داری که بخواد منت سرت بذاره

چندساله که نتونستم کارکنم 

الانم هیچ احتیاجی بهش ندارم یه هزار تومنی بهمون خرجی نمیده 

یارانه خودشم میبره 

جای ندارم برم  کسی ندارم کمکم کنه بتونم طلاقمو بگیرم ازش

چندساله که نتونستم کارکنم الانم هیچ احتیاجی بهش ندارم یه هزار تومنی بهمون خرجی نمیده یارانه خودشم می ...

کمک که نمیخواد خودت باشی بسه ولی جا برا خودت پیدا کن مطمئنم میتونی

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
چندساله که نتونستم کارکنم الانم هیچ احتیاجی بهش ندارم یه هزار تومنی بهمون خرجی نمیده یارانه خودشم می ...

همین اورزانس اجتماعی تو طلاق کمک نمی‌کنه؟

تو زلاق و جا برای زندگی؟ واقعا نمی‌دونم. خداااا خودس خیرت بده خدا خودش کمکت کنه خدا خودش نجاتت بده عزیزم😭😭

عزیزم کار عار نیست

یه سر بزن مراکز خیریه بگو میرم برای تمیز کردن خونه های آدم های مطمئن

خیلی از خانم دکترا و.... نیرو برای نظافت منزل نیاز دارن

خودشون بهت معرفی میکنن 

دو سه ساعت میری و تمام

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

عزیزم کار عار نیستیه سر بزن مراکز خیریه بگو میرم برای تمیز کردن خونه های آدم های مطمئنخیلی از خانم د ...

یه شهر کوچیک که تازه من دهاتم هستم اینجور کاری برام پیدانمیشه  پیداهم بشه کرایه ماشینم درنمیاد از یه طرفم کسی نیست بچه رو نگهداره برم وبیام 

الانم چندماهه له زور از جام بلندمیشم کارای خودمو میکنم زانوم خیلی درد داره