2777
2789
عنوان

چرا طرز تفکراتمو مسخره میکنن

74 بازدید | 8 پست

۱۶ سالمه و دوست ندارم آینده بیکار بمونم دوست ندارم از بقیه دوستام عقب بمونم و باعث سرافکندگی خانوادم باشم 

دوست ندارم بابام انقد اینجوری کار کنه زحمت بکشه تا من راحت بخورم و بخوابم و راحت ب کلاس و درس و مدرسه برسم واقعا ازوجدان دارم 

از اینکه نمیتونم ب مامانم کمکی کنم توی خونه دارم میمیرم 

از اینکه همیشه  همه جونمو گذاشتم و اونی نشده ک میخواستم برا خانوادم باشم خستم 

دلم میخواد برسم و بشه و بگذره تا خودم روپای خودم باشم تا بتونم لبخند خانوادمو ببنیم 

دلم میخواد آینده تحصلیم خوب باشه دانشکاه برم سر کار بزم درآمد داشته باشم ولی تو همین سن بمونم دلمم نمیاد این بچگی و این نوجوونی رو ها رو زود رها کنم 

نمیدونم میفهمین چی میگم یا ن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه واقعا میخوای به جاهای بزرگی برسی و کمک دست خانوادت باشی به نظرم خیلی زوده

تو باید از الان روی مهارتات کار کنی ، کلاسای زبان و کامپیوتر برو ، برنامه نویسی یاد بگیر در کنارش درس بخون که واقعا مفیده

چون به نینی یار جون بر خورد پاکش کردم🎀

اگه واقعا میخوای به جاهای بزرگی برسی و کمک دست خانوادت باشی به نظرم خیلی زودهتو باید از الان روی مها ...

بحث پول نیست اون ی بخشی از حرفامه من احساس پوچی ذارم از هر لحاظ  

میدونی دلم میخواد ادمای امن زندگیم بشینن ی گوشه از زندگیم تا من براشون همه چی رو اوکی کنم اونا از هر نظری در آرامش و رفاه بشن 

بحث پول نیست اون ی بخشی از حرفامه من احساس پوچی ذارم از هر لحاظ میدونی دلم میخواد ادمای امن زندگیم ...

درکت میکنم میفهمم چی میگی،  ولی یکی دو سال دیگه طرز تفکرت فرق میکنه ، چند سال دیگه به خودت میگی من مسئول برآورده کردن خواسته های دیگران نیستم،  یه جورایی نقش افراد باید حفظ بشه ، پدر و مادر یه وظیفه ای دارن ، بچشون هم یه وظیفه دیگه

بهترین کمکی که میتونی الان بکنی اینه که روی درست تمرکز کنی و خانوادت رو سربلند کنی 

چون به نینی یار جون بر خورد پاکش کردم🎀