2777
2789
عنوان

آقایون سایت میشه لطفا جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 71 پست
چند سال با طرف زندگی کرده باشین و یروزی ناموستون بوده باش بر فرض دوسشم داشته باشین مگه میشه از خبر ا ...

ببین سوالات اشتباهه 

یا بهتر بگم بستگیییییییی داره

کی درخواست طلاق داد

مشکل از کی بود 

کی بد اخلاق تر بود 

و هزارتا چیززززز دیگه ......

یعنی یهو می بینی پارتنرت حالا چ زن چ مرد فرقی نمی کنه جدا میشه و عروسی میکنه داخل زندگی قبلا عزابت داده 

تازه هزار بار خداروشکر میکنی ک رفته

ولی یه بار هم هست ب دلایل خاصی جدا شدی و مشکل از پاتنرت نبود اون موقع هست ک مثلاً دل تنگ شاید بشی

ولی قاعدتاً کسی که طلاق میگیره همون مورد اوله یعنی دیگه به تهش رسیده و طرف براش مهمی نی پس بدرک ک ازدواج کرده

هه هه هه هه و ک...🐢🌳

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دوس دارم بدونم فکرهمسرسابقم درمورداین قضیه چیه

منم همینطور من با تمام وجود دوسش داشتم اما اون بهم خیانت کرد و راهی جز جدایی برام نذاشت  خیلی دلم میخواد بدونم وقتی منو کنار یکی دیگ دید چه حسی خواهد داشت 😅