2777
2789
عنوان

آقایون سایت میشه لطفا جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 71 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم قضیه

اینکه به اون روزافکرمیکنه یانه من زودترازدواج کردم ولی همش فکرمیکنم باهمسرالانش خوبه واذیتاش فقط برامن بوده انقدتواون خونه فشارروانیش برامن زیادبودکه هنوزم بعضی شباخوابشومیبینم دیشبم دیدم وقتی ازخواب پریدم خوشحال شدم که خواب بوده ومن الان تواون زندگی نیستم

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

نمی‌دونم چرا کلمه طلاق ناراحتم می‌کنه 🥲💔

امیدوارم هیچکس تجربش نکنه چون واقعا ناراحت کنندس وقتی پات به دادگاه خانواده باز بشه دیگ آدم سابق نمیشی آدمایی رو میبینی که یروز جونشون برا هم میدادن اما الان حتی نمیخوان همو یساعت تحمل کنن

اینکه به اون روزافکرمیکنه یانه من زودترازدواج کردم ولی همش فکرمیکنم باهمسرالانش خوبه واذیتاش فقط برا ...

شک نکن ک بهش  خوش نمیگذره تنها در یک صورت

کم کم دارم بساطم رو جمع میکنم که برم

چقد تلاش کرد پیشش بمونی؟؟

هیچ تلاشی نکرد با دوست دختر سابقش بهم خیانت کرد اما طلاقمم نمی‌داد منو ول کرد خونه پدرم رفت هم منو میخواست هم اونو شایدم میخواست اذیتم کنه خودم برم دادخواست بدم اما بعد اینکه مهربمو گذاشتم اجرا سر و کلش پیدا شد هعی آدم می‌فرستاد که برگرد الآنم با هم در ارتباطن 

هیچ تلاشی نکرد با دوست دختر سابقش بهم خیانت کرد اما طلاقمم نمی‌داد منو ول کرد خونه پدرم رفت هم منو م ...

خلایق هر چ لایق

بخدا مطمینم الان پشیمونه 

چون هرکسی رو دیدم شرایطش مثل شما بود مرده مثل سگ پشیمونه

کم کم دارم بساطم رو جمع میکنم که برم