اگه یه روز دختری که نامزد یا زنتون بود رو کنار یکی دیگ ببینید چه حسی پیدا میکنید جدا شدید و خبر ازدواجش میشنوین یا اون کنار یکی دیگ میبینید چه حسی پیدا میکنید ؟؟
این راسته که مردا بعد طلاق زود جایگزین پیدا میکنن و طرف قبلی فراموش میکنن؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینکه به اون روزافکرمیکنه یانه من زودترازدواج کردم ولی همش فکرمیکنم باهمسرالانش خوبه واذیتاش فقط برامن بوده انقدتواون خونه فشارروانیش برامن زیادبودکه هنوزم بعضی شباخوابشومیبینم دیشبم دیدم وقتی ازخواب پریدم خوشحال شدم که خواب بوده ومن الان تواون زندگی نیستم
امیدوارم هیچکس تجربش نکنه چون واقعا ناراحت کنندس وقتی پات به دادگاه خانواده باز بشه دیگ آدم سابق نمیشی آدمایی رو میبینی که یروز جونشون برا هم میدادن اما الان حتی نمیخوان همو یساعت تحمل کنن
هیچ تلاشی نکرد با دوست دختر سابقش بهم خیانت کرد اما طلاقمم نمیداد منو ول کرد خونه پدرم رفت هم منو میخواست هم اونو شایدم میخواست اذیتم کنه خودم برم دادخواست بدم اما بعد اینکه مهربمو گذاشتم اجرا سر و کلش پیدا شد هعی آدم میفرستاد که برگرد الآنم با هم در ارتباطن