2777
2789

سر اینکه سرکار نمیرفت و قرص(متادو) میخورد دهوا کردیمم البته میره هااا ولی فعلا که بیکاره یکسره میخوابه نمیزاره هم من برم سرکار بی دلیل اخرشم نمیتونی تحمل کنی خونه بابات منم زود پاشدم بچه هارم دادم دستش منو رسوند...شرایط طلاق ندارم بهشم پیام دادم قصد طلاق ندارم بیا دنبالم ولی میدونم نمیاد خیلی لجبازه چی بگم بهش که بیاد گوشیشم خاموشه

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگار مرغو از قفس ازاد کنن لج کنه بگه جای من تو قفسه

مم عاشق مجردیم تو متاهلیم خیلی سختی روحی کشیدم بی پولی کشیدم ولی واقعا شرایطشو ندارم هم دخترم هم ابرو پدر مادرم و نمیخوام غصه بخورن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شما مادری ؟اون طفل معصوم ها چ گناهی کردن میزاریشون میری خونه پدرت قهر زندگی بچه بازیه؟؟؟ چرا وقتی انقد بچه هستین بچه دار میشیم چرا زنان فکر میکنن بچه مال مرده تا قهر میکنن میدن دست شوهر متاسفم انقد بدم اومد ازت تو تاپیکت نمی‌مونم 

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

نه بابا نر وقت بحث طلاق بشه میگه خونه و ماشینو میفروشم میدم بری شرت کم بشه

خب پس عالیه ک جدا شو بچه هات پدر معتاد علاف میخوان چیکار توافقی جدا شو خونه ماشینم ک میده بهت منتظر چی ای

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸

جدی دیگه باید چیکارتون کنن تا طلاق بگیرین؟!؟ مهریه ات هم که گفته میدم و معتاد و بی عار هم که هست و محبت و پول هم که نداره بمونی با این آدم آبرو داری؟!؟! بمون سومی هم بیار شاید با سه تا بچه درست شد چی بگم دیگه!!!!

جدی دیگه باید چیکارتون کنن تا طلاق بگیرین؟!؟ مهریه ات هم که گفته میدم و معتاد و بی عار هم که هست و م ...

چی بگم دوتامون همو دوست داریم مشکلی نداریم با عیبای هم دعوامون بالا گرفت از سر غرور اومدم خونه بابام ولی خب شمام راست میگی هیچی نداره که دلخوش بشم بهش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من که دعوا میکردم دیگه منفجر میشدم ولی بعد نیم ساعت برمیگشتم پسرم اون موقع پنج ماهش بود

دیگه بعدش دیدم خونه ی بابام اینا هم جایی ندارم موندم سازش کردم گذشت کردم تمرکزم رو گذاشتم رو خودم وپسرم 

مشکلم حل شد وضع مالیمون دیگه خوب شده خیلی حالا که پسرم دوسال و نیمه ست،بیشتر باهاش رفیق شدم اینجوری حال خودمم بهتره

همیشه گوشیش و حساب کتاب‌اش اعصابمو بهم می‌ریخت که دیگه نکته نمیکنم بخاطر خودم